hur man håller rädda dina barn från fetma

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-10-18
Fetma i USA har nått epidemiska proportioner. Det är uppenbart att denna ohälsosamma generation unga människor troligen kommer att bli den första generationen i historien att ha en kortare livslängd än sina föräldrar. Fetma är en viktig bidragsgivare

Du behöver:
bestämda önskan att äta hälsosam mat


1
med gott exempel. . . Barn ser upp till sina föräldrar för vägledning och imitera sina föräldrars beteende. Föräldrar måste äta gott, motionera och hålla sin vikt under kontroll. Det är aldrig för sent att påverka hälsan hos dina barn, men det är lättare om du börjar när de är unga.
2.
Se bara till hälsosam mat, och gör så entusiastiskt. Prata såg sig omkring fram till färska jordgubbar. Minnen hjälper om din mormor Shuck färska majs eller ärter skal, och hur bra den färska maten smakade. Ooh och Ahh över lukten av färskt fullkornsbröd och närande hemlagad soppa. I snabbköpet, kommentera den vackra färgen på frukt och grönsaker.
3.
Fira klokt med bra val. Naturligtvis kommer du att ha födelsedagstårtor på födelsedagar och pumpa paj på Thanksgiving, men gör inte maten i mitten av semestern. För födelsedagar och helgdagar har andra trevliga saker, en campingtur, en skridskoåkning parti, en match, en resa till djurparken, eller en hel dag som en familj, tillbringade spelar löjliga spel eller vad födelsedagsbarnet vill göra.
Spela upp verksamheten och spela ner maten.
4.
aldrig använda mat som muta eller belöning. Alltför ofta hör du föräldrar få grönsaker till sina barn med löften om feta desserter. Detta skapar ett farligt prejudikat. Aldrig lova mat godis för gott uppförande.
5.
aldrig tjata barn om att äta. Om de är hungriga, kommer de att äta. Om de inte vill äta, ta bort maten utan kommentarer. Ta inte fram och tillbaka med mat. När den tas bort, det är det tills nästa måltid.
. . . . Om barnen inte äter bra, ge inte mellan måltid snacks. . . . . Om de inte äter mycket, ger mycket små portioner och låta dem be om mer.
. . . . Om de inte äter kokta morötter, prova råa morötter eller andra grönsaker orange. Prova att återinföra den offensiva grönsaker några veckor senare.
. . . . Om du tjänar bara närande mat dina barn kommer snart att äta näringsrik mat. Barnen kommer inte att gå hungrig för länge.
. . . . Alltid ge barnen ett brett utbud av närande mat att välja mellan.
6.
Rensa ditt hem av fet, söt livsmedel. Ja, vissa verkar för speciella tillfällen, men på en daglig basis, hålla dem borta från ditt hem. Gör desserter, frukt endast en mängd olika frukter, så det finns något för alla.
7.
Hjälp motstå frestelsen att äta skräp genom att tillhandahålla hela måltider med näringsrik mat, speciellt innan utflykter som t. ex. bollsporter eller resor till mässan, där näringspåståenden fattiga och sockerhaltiga och fettrik mat, i överflöd.
Friska barn tenderar att vara lyckliga barn. Överviktiga barn brukar vara olycklig, retad, utfryst och mobbade. Inte bidrar till barnfetma.
Uppmuntra deltagande och aktivitet själv vara med och aktiv.

Tips och varningar


 • Om du bidrar till skapar överviktiga barn, du bidrar också till sjukdom, misär och tidig död.
 • Om du orsakar dina barn att bli feta, är du också bidrar till sjukdomen, elände, och för tidig död på sina barn, väl. Överviktiga föräldrar tenderar att ha feta, ohälsosamma barn.
 • Fetma bidrar till diabetes, hjärtsjukdomar, stroke och skadade leder. Fetma bidrar också till för tidig död.


 • Previous:nothing Next:hur man kan stoppa mul smärta naturligt

  Relaterade artiklar


 • Finns det ett test för Alzheimers?
 • hur du tar en andningsfrekvens
 • smärtstillande biverkningar
 • hur man ska behandla norovirus sjukdom
 • processen för apoptos
 • Claritin-D 24 timmars biverkningar
 • Hur får man en spetsigare näsa
 • hur man använder bromokriptin
 • huvudsakliga funktion utsöndringsorganen systemet
 • vad som väntar när 16 veckor gravid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com