hur man kan bota en svampinfektion naturligt

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-19
Jäst infektioner är en vanlig företeelse hos kvinnor, och uppstår när det finns en överväxt av bakterier som normalt finns i din vagina område. Jäst infektioner kan orsaka klåda, svullnad och brännande under urinering och kön, och symptomen kan fortsätta att förvärras om problemet lämnas obehandlad. Eftersom vi behandla infektioner med läkemedel så ofta, har blivit en del stammar av jäst infektioner faktiskt resistenta mot anti-svamp behandlingar. Det är därför många kvinnor väljer att behandla sina jäst infektioner naturligt, hemma med objekt som du kan hitta rätt i ditt eget kök. När du har bekräftat att du har en svampinfektion, läs om att ta reda hur man kan bota en svampinfektion naturligt:
1.
Sätt vitlöksklyftor i din Vagina

Vitlök har varit en populär metod att bota jäst infektioner i årtionden. Vitlök är mycket potent, och kan slåss av överväxt av bakterier som orsakar problemet. Det är lätt att använda, och du behöver bara en liten del:

Ta en ny glödlampa av vitlök, och skär en klyfta från den. Skala bort eventuell huden, så använd en smörkniv att göra små skivor. Ju fler skivor du gör, och ju djupare de är, desto effektivare behandling-men du kommer att uppleva starkare biverkningar, liksom. Sedan svepa en liten bit av cheesecloth runt kryddnejlika. Du kanske vill binda upp den öppna änden med ett snöre, som gör det lättare att få bort senare. Sätt cheesecloth samma sätt som du skulle infällda en tampong, med strängen umgås. Du kan också infoga den klyfta av sig själv, som kommer att ge snabbare resultat, men kan orsaka en stark brännande känsla eller obehag. Ta bort klyfta efter 6 timmar, och ersätta med en ny kryddnejlika tills symtomen har försvunnit

En liten varning:. När du använder den här metoden, kommer du troligen kunna smaka vitlök i munnen medan vitlök skall införas och för en timme eller så efteråt. Om du planerar att äta, speciellt om du äter söt mat, kanske du vill prova detta på natten medan du sover för att undvika smaken.
2.
Använda olivolja till behandla infektionen

Olivolja är en annan populär naturläkemedel. Extra virgin olivolja brukar rekommenderas, och du kan faktiskt hitta olivolja med tillsats av vitlök, för vad vissa antyder ger dubbelt snabbare resultat. Olivolja kan vara mycket stark när det appliceras direkt utan utspädning, så stark att vissa kvinnor inte kan hantera känslan. Denna metod är mycket effektiv, dock, så om du kan hantera det, försök att hålla olivolja i huden så länge du kan:

Dab en måttlig mängd olivolja på en torr bomull trasa. Gnid olivolja direkt på vaginala området, att sprida den så tjock som du kan hantera. Sedan vänta en stund för känslan att sparka i, om du inte kan hantera det, torka de områden där du tillämpat olivolja med varmt vatten och klappa torrt. Lämna annars olja på så länge du kan stå. Du kan använda ett trosskydd för att skydda dina underkläder från att omfattas av olivolja. Applicera efter behov, tills infektionen klarnar upp.
3.
Ansök Yoghurt att det smittade området

Yoghurt är proppfulla av probiotiska bakterier, en svampinfektion värsta fiende. Satsa på en sockerfri, naturell yoghurt för denna metod. Alla yoghurt med socker, naturliga eller läggas till, inte bara misslyckas med att bota infektionen, kommer det att orsaka faktiskt infektionen förvärras. Det finns två sätt att använda yoghurt att bota en svampinfektion naturligt:

Den första metoden är att tillämpa yoghurt direkt till vaginala området, skulle samma sätt som du ansöka olivolja. Detta kan bli rörigt, och du kommer definitivt att behöva ett trosskydd på plats för att stoppa yoghurt läcker överallt. Du kan också tillämpa yoghurt direkt till en trosskydd, då bära som vanligt. Byt pad varannan timme och tillämpa en ny omgång yoghurt. Fortsätta göra så tills infektionen är borta

Den andra metoden är att helt enkelt äta yoghurt. Kom ihåg, måste du använda en vanlig, inget-socker-la sorten, och du kan inte lägga till frukt eller något annat till den för att göra det roligare. Medan vissa kvinnor uppger nästan inga resultat med denna metod, andra svär att några koppar vanlig yoghurt under loppet av en eller två dagar är allt du behöver du bota en svampinfektion naturligt.


Previous:nothing Next:hur man spåra en fertilitetscykeln

Relaterade artiklar


 • hudcancerprevention för barn
 • hur man kan stoppa en blödning klippa
 • Vilka är fördelarna med sover på rygg?
 • hypoglykemi hos barn
 • hur påverkar salt pH i vattnet?
 • naturlig hemorrhoid behandling
 • behandlingar för öroninflammationer
 • Vad händer under den första trimestern av graviditeten?
 • hur man förebygger nyssjuka
 • varför skelett och nervsystem arbetar nära tillsammans?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com