hur man kan förebygga en svampinfektion

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-10-20
Candidiasis-även känd som en svampinfektion-är den skyldige för en stor del av problem som kvinnor upplever i det vaginala området. Nästan 85% av kvinnorna kommer att uppleva en svampinfektion minst en, och många kvinnor kommer att slåss återkommande svampinfektioner i månader eller tom år. När smittad, kan det vara svårt att klara av jästsvampinfektioner bra, speciellt om du inte vidtar åtgärder för att förhindra det. För att stoppa en candidiasis innan den kommer igång så här för att förhindra en svampinfektion:
1.
Personlig hygien

En av anledningarna nya mammor klagar svampinfektioner så ofta är att de ofta låter sig falla till sparlåga samtidigt som man försöker hänga med i deras växande familj. Det kan betyda att hoppa över en dusch varannan dag, eller försumma att ta hand om de saker som brukade vara en del av din dagliga rutin. När du hamnar alltför långt, är en svampinfektion nästan garanterat att dyka upp. Du kan förebygga dem genom att göra att du får en dusch minst en gång om dagen, även om det är sent på kvällen, och med en mild, oparfymerad tvål med en luffa att hålla rent under midjan. Du skulle bli förvånad hur långt en liten tvål och vatten kan gå för att förhindra en svampinfektion.
2.
Bomull
Välj Över Stringkalsonger

badskor och g -strängar kan se bra ut medan du har dem, men de kan orsaka allvarliga problem utan att du ens inse det. Detta beror på den lilla mängd av tyg är lätt flyttas runt, vilket främmande ämnen att ta kontakt med din vagina område. Plus ger inte tight material du inte något utrymme att andas, vilket kan leda till en varm, fuktig miljö för bakterier att gro och växa. Bomull underkläder är lös och andas, och inte skapar perfekta förutsättningar för en svampinfektion t komma igång. Om du inte kan ge upp badskor helt, försöker rädda dem för helger och speciella tillfällen.
3.
Stay Away från oljebaserade Lube

Smörjmedel kommer i dussintals varianter och smaker, men vad som gör dem så, ja, lustfyllda, är petroleumbaserade som gör saken slät och silkeslen på dig och din partner. Problemet är, petroleum fällor fukt på helt fel ställen, och om de lämnas på för länge, kan orsaka bakterier att växa över. Ovanpå detta, petroleumbaserade glidmedel göra kondomer praktiskt taget verkningslös, eftersom oljan äter bort på latex. Istället väljer ett vattenbaserat glidmedel, eller rena oljebaserade glidmedel off grundligt omedelbart efter att använda dem.
4.
Minska ditt sockerintag

Sugar är en föga känd, men största boven för jäst infektioner hos många kvinnor. En plötslig stegring i dina blodsockervärden ger bakterier något att livnära sig på, vilket i sin tur leder till en infektion. Att minska mängden socker i kosten förhindrar detta från att hända, och kan också hjälpa till att klara upp en befintlig svampinfektion innan den går över styr.
5.
Äta lite Yoghurt

Plan, sockerfri yoghurt kan hålla bakterierna nivåer i schack, och även döda en aktuell jäst infektion i underlivet. Lägg bara till en kopp vanlig yoghurt till frukost rutin, och inte lägga någon typ av socker-naturliga eller konstgjorda, frukt ingår -. . Att den innan du äter den
6
Aldrig någonsin Douche

kvinnor inte bör douching, i alla fall; douching har länge varit kända för att röra upp din vagina hela miljön, och kan befria kroppen av det viktigaste du behöver för att hålla bakterierna i schack . Plus, det varma vattnet som används i douching uppmuntrar bakterier att växa mer. Douching har något verkligt medicinskt bruk-den inte förhindra graviditet, och det definitivt inte hålla rent -. Så undviker det av någon anledning till varje pris


Previous:nothing Next:hur man diagnostisera en svampinfektion

Relaterade artiklar


 • smärtlindring för mindre brännskada
 • sinus smärta rättsmedel
 • inomhus garvning råd
 • naturliga förebyggande av cancer
 • vad är bensoylperoxid?
 • hur man ska behandla neuropatisk smärta
 • när du ska ta ett graviditetstest
 • hur man använder ovulex
 • hur man känner sig mer bekväma på läkaren
 • övningar för piggare bröst
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com