hur man spåra en fertilitetscykeln

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-10-19
Oavsett om du vill uppnå eller undvika en graviditet, kartlägga din fertilitet cykel är ett viktigt steg. Det tar tid och lite disciplin, men att veta din kropp är värt det

Du behöver:. .
Du
Basal kroppstemperatur termometer.
Kalender eller online tracking mjukvara /hemsida.
Tid.


1.
Forskning och förstå den menstruella /fertilitetscykeln. Detta är mycket viktigt även om du kanske tror att du vet allt från hälsa klass. Att veta vilka förändringar som väntar i kroppen under loppet av månaden är avgörande. För att helt spåra din fertilitet, måste du gå bortom personaluthyrningsföretag. "Att ta ansvar för din fertilitet" av Toni Weschler är en fantastisk resurs.
2.
Köp en basal kroppstemperatur (BBT) termometer från ditt lokala apotek. En vanlig termometer inte vill göra. De BBT Termometern mäter din temperatur i hundradels grader och ibland efter ägglossning temperaturökning är mindre än 0,1 grader.
3.
Hitta eller köpa en kalender, eller använd någon av de många fertilitet spåra webbplatser på nätet för registrering av din information. www. fertilityfriend. com har en av de mest omfattande uppsättningar av gratis verktyg jag har hittat.
4.
Åta sig att personaluthyrningsföretag och kontrollera de andra fertilitet skyltar i minst flera månader. Det tar tid att upptäcka din mönster. Detta är inte en en månad affär om du försöker uppnå eller undvika graviditet naturligt.
5.
Att få en korrekt BBT, måste du ta din temperatur så fort du vaknar upp på morgonen innan du stiger ur sängen! Den enda rörelse du bör göra är att nå för din termometer som bör vara inom räckhåll. Gör ditt bästa för att ta temperaturen vid samma tidpunkt varje dag, och göra det på samma sätt varje dag. Du måste temp muntligen eller vaginalt, armhålan temperaturer är inte tillräckligt exakta.
6.
Kontrollera dina andra fertilitet skyltar vid samma tidpunkt varje dag. Det är lätt att kontrollera din hals slemhinnor, titta bara på din toalett papper när du torkar. Men om du vill vara mer exakt, du måste kolla internt. Om du ska kontrollera din hals slemhinnor internt, kontrollera livmoderhalsen position, öppenhet och struktur eftersom du är redan där.
7.
Spela in din temperatur (med tid!), din hals slemhinnor konsekvens, och dina egenskaper livmoderhalsen i din kalender eller i din kartlägga programvara /hemsida. Varje dag är optimal, men gör det så ofta som du så kan du inte glömmer saker.
8.
Under de kommande månaderna, bör du fertilitetscykeln mönster växa fram och du bör kunna förutsäga din bördig gånger mer exakt.


Previous:nothing Next:hur man kan bota degenerativa sjukdomar skiva

Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa mjäll
 • tympanoplasty hos barn
 • rikaste källa av vitamin D
 • Hur sluta röka
 • processen för klimakteriet
 • hur man kan sluta röka
 • vad man ska ta för graviditetsillamående
 • hur man ska behandla neuropatisk smärta
 • hem rättsmedel för barn med hög feber
 • naturlig graviditet information
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com