hur man sticka med amning i ett år

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-10-01
Det är rekommenderat att du håller dig med amning för det första levnadsåret. Detta hjälper dig att obligation med ditt barn och leverera de bästa näringsämnen medan din på det. Men fast vid amning kan vara svårt
1.
Läs upp i förväg. Du bör veta vad du får in.
2.
Fyll på lagret med amning leveranser. Ju enklare du gör det att amma desto mer sannolikt är det att du hålla fast vid det. Köp en bra bröstpump, bh omvårdnad, nattlinnen omvårdnad, kuddar bröst, en ammande kudde och mjölk förvaringskärl.
3.
Få hjälp. När du går till sjukhuset låta dem veta att du kommer att amma. Fråga efter ett samråd med en ammande specialist. Har också din partner hjälpa till med så mycket av arbetet runt huset. Amning är en familj engagemang. Hela familjen kommer att behöva hjälp. Du kommer att tillbringa mycket tid under det kommande året på soffan amning.
4.
Gå ut ibland. Amning kan vara som att ha en ankare runt vristen. Men du kan alltid pumpa och ge barnet en flaska. Då kan du få ut. Gör det till ett mål en gång i veckan för att få ut ur huset för att handla, gå på en date eller ens arbeta ett jobb på deltid. Detta kommer att hålla dig från att gå Stir Crazy. Jag sa till min man att jag tog på eftermiddagen bort av amning ett par gånger i månaden. Vid slutet av eftermiddagen var jag glad över att ha min bebis i mina armar igen.
5.
Kom ihåg varför du gör detta. Även efter sex månader ditt barn behöver fortfarande bröstmjölk i ytterligare sex månader så stanna upp och tänka om varför du gör det.
6.
Ta hand om dig. Ät gott, motion, ta dina vitaminer, och har du tid. Detta hjälper mycket. När man tillbringar så mycket tid ammar kan du förlora ur sikte de saker som gör dig, du. Så få en pedikyr eller gå till lunch med en vän. Det är viktigt att ta hand om dig själv fysiskt och mentalt.


Previous:nothing Next:hur bli gravid genom att förstå konventionell infertilitet diagnos

Relaterade artiklar


 • diet tips för kvinna som har för avsikt att bli gravid
 • hur man använder dutasterid
 • process skelettmuskeltillväxten
 • varför en del unga underviktiga aktiva människor lider av högt blodtryck?
 • biverkningar av kvinnliga könshormonet ersättning
 • effekter av melatonin på menstruation
 • långsiktiga biverkningar av Nexium
 • naturlig graviditet information
 • övningar för män att förlora magen fett
 • vax bygga upp förebyggande
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com