lätt potträning

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-10-10
Potträning eller potträning, är en svår uppgift för många föräldrar. Detta utvecklingsarbete skicklighet är en grundläggande aspekt av ditt barns liv. Även om potträning kan ha olika effekter på barn och orsaka en hel del frustration för föräldrar bör processen alltid förbli en positiv

Beröm

Beröm ditt barn varje gång hon försöker att gå på toaletten, även om hon inte lyckas. Se till att hon förstår hon inte på pottan, men att hon gjorde ett bra jobb att försöka. Behåll fokus och se det positiva med ditt barn.

Böcker Videos

börja läsa böcker om hur du använder pottan till ditt barn. Du kan också ersätta sin TV-tid med barnvänliga videor på potträning. Prata med ditt barn om boken eller video, och hjälpa honom att förstå vad boken eller videon handlar om.

Få en potta

Oavsett om du väljer att använda en speciell toalettsitsen, eller en utbildning potta, bör du låta ditt barn att välja en ut i affären själv. Att göra detta kommer att skapa spänning i ditt barn. Har hon hjälpa dig att avgöra var att sätta på pottan, och förklara för henne vad hon borde göra.

Priser

Fyll en hink full med godsaker och priser, och berätta ditt barn att när han använder pottan, han kommer att få välja ett objekt från priset skopan. Du kunde ha två hinkar. Man kan innehålla godis för när han försöker att gå på toaletten, och den andra hinken skulle kunna innehålla större vinster, såsom leksaker, för när han faktiskt går.

Diagram

Sätt upp ett diagram i badrummet som gör att du att sätta ett klistermärke bredvid barnets namn varje gång hon använder toaletten. Efter att hon blir så många klistermärken, ta henne till affären för att köpa en leksak, eller ge henne någon annan form av särskild behandling, som att ta henne till parken eller att spela eller en väns hus.

Köp Underkläder

Köp underkläder och förklara för barnet vad de är för. Du kan även låta ditt barn att plocka ut sina egna underkläder. Låt honom bära hans nya underkläder en gång, och se om han använder toaletten. Ibland om ett barn förstör hans nya underkläder, förstår han till slut vad han borde göra.

Previous:nothing Next:Vad händer när en man tar östrogen?

Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla norovirus sjukdom
 • hur man använder antiseptika
 • sätt för barn att utöva
 • varför dricka åtta glas vatten?
 • vad är en kolesterol gräns?
 • mat att äta för att bekämpa svampinfektioner
 • Anvisningar för diazepam
 • de bästa behandlingarna för hemorrojder
 • vax bygga upp förebyggande
 • god hälsa för barn i
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com