omsorg för personer som använder hemvård

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-03
Hemsjukvård har utvecklats i ungefär 200 år. Hem hälsa erbjuder sjukvård, tjänster terapi, hem medhjälpare hälsa och sociala tjänster. Var och en av dessa tjänster erbjuds till patienten hemma i ett försök att förbättra sin medicinska och fysiska och psykiska hälsa. Hemsjukvård tjänster används under korta perioder. Många försäkringsbolag kommer inte att täcka kostnaderna för långvarig tjänst

Du behöver:. .
Fiberrika livsmedel
Livsmedel som innehåller mycket omega-3 fettsyror.
Aktiv speltid.
Åldersanpassad stress-hantering tekniker.

omsorgstjänster

I 1999 års upplaga av Medsurg Magazine, Mary Grindel-Waggoner påpekar att hemsjukvård omvårdnaden har funnits i nästan två århundraden. Omvårdnad tjänster tillhandahålls till patienter som behöver hjälp med sårvård, medicinering utbildning, gör ofta blod arbete eller patienter som har en kronisk sjukdom och är i behov av övervakning under en kort period. Omvårdnad tjänster, liksom andra hemtjänsten, inte görs under längre perioder. De är där för att hjälpa patienten att komma tillbaka på fötterna genom medicinskt stöd och utbildning.

terapi Tjänster

terapi som erbjuds av organ hem hälsa innefattar sjukgymnastik, arbetsterapi och talterapi. Terapi används för att förbättra patientens säkerhet i hemmet och hjälpa honom, genom motion, för att öka styrkan och förbättra hans medicinska tillstånd. Många stroke och hjärtpatienter och patienter som läggs upp av sjukdom ses av dessa yrkesgrupper. Terapin personal fungerar som en del av ett sammansvetsat team för att få personen tillbaka på hans fötter och så nära den villkoret han var innan sjukdomen slog till.

Hem Hälsa Aides

Hem hälsa medhjälpare tjänster är ett användbart verktyg för patienter som har svårt med utförandet av uppgiften att bada själva. Hem hälsa aides bistå vård och terapi personal genom att erbjuda bad tjänster, att hjälpa patienten göra övningar och även förbereda en måltid eller ändra en säng. De är viktiga för patienter som inte har ett starkt system familjestöd eller dem vars familj är inte i närheten.

Sociala tjänster

Omsorg och sociala tjänster i hemmet vårdmiljö är en nödvändig service. Socialarbetaren kan hjälpa patienten med att få i hemmet sitter tjänster, ekonomiskt stöd för att betala räkningar eller få dyra mediciner. Genom rådgivning, de är instrumentala på att hjälpa patienten med klara.

Tele-hälsotjänster

Många hem hälsomyndigheter erbjuder tele-sjukvård till sina patienter. Tele-hälsa görs genom att använda ett övervakningssystem placeras i patientens hem och sedan ha patienten ringa in varje dag för att överföra uppgifterna. Uppgifterna innebär vanligtvis en kontroll på blodsockret, vikt och blodtryck. När uppgifterna erhålls genom hemsjukvård agentur det skickas vidare till läkaren beställer vård. Många sjukhus och läkare kontor är slutsatsen att tele-hälsoprogram minska sannolikheten för rehospitalizations eller komplikationer från sjukdom.

Hemsjukvård Fördelar

Hemsjukvård är en viktig tjänst för många patienter och familjer. Hemsjukvård tjänster kan förbättra patientens säkerhet och den allmänna livskvaliteten. De patienter som personalen ser känner sig mer bekväm om deras säkerhet och vård.

Previous:nothing Next:Vilka är de behandlingar för klubben fötter?

Relaterade artiklar


 • HIV information för barn
 • Vilken roll spelar en antikropp?
 • Hur mycket sömn behöver ett barn behöver?
 • övning i tidig graviditet
 • hur man hanterar blödning i din post-menstruationscykeln
 • vad som är brännande smärta i fötter?
 • vad man ska ta för graviditetsillamående
 • Så för att lindra torr hud
 • felsökning av en blodtrycksmätare
 • hur man känner sig mer bekväma på läkaren
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com