övningar för barn för att förbättra hoppförmåga

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-10-16
Det bästa sättet att förbättra hoppförmåga är att öva hoppning sig, men byggnaden allmänna atletiska förmåga kommer att förbättra specifika färdigheter prestanda. De steg som följer är hur barnen kan förbereda sina kroppar, vilket gör dem bättre kan svara, vilket ledde till en förbättring av hoppförmåga

Du behöver:. .
Över disk smärtstillande
Vitamin B6 tillägg.
Magnesium tillägg.
Nattljusolja.

grundkondition

samtidigt hoppa använder de stora musklerna i underkroppen, är musklerna i hela kroppen gör under ett hopp. Tränar hela kroppen så att andra muskelgrupper kan göra sin del.

Korrekt andningsteknik och kondition är avgörande för övergripande prestanda. Aerob träning säkerställer adekvat syre för att ge den nödvändiga uthålligheten för återkommande hopp.

de bästa formerna av grundkondition och aerob träning är löpning, cykling och simning. Öva i 30 minuter, tre dagar i veckan.

Recovery

Recovery är lika viktigt som utbildning. Återvinning kräver vila, sömn och bra näring. Viloperioder ge kroppen tid att läka skador och bygga muskel.

tecken på överträning är irritabilitet, svaghet och brist på energi. Fortsatt tåg kan leda till skador. Hos barn kan idrottsliga och akademiska förmågor försämras.

För ett barn som deltar i idrott eller utbildning, en balanserad kost med tillräckligt med kalorier för att driva de ytterligare arbetsbörda motion kräver är av avgörande betydelse.

Utveckling Muskel

Styrketräning är bra med måtta. Ett utbildningsprogram bör inledas med små vikter. Ett barn ska kunna komplettera det nuvarande antalet uppsättningar utan kamp innan någon ökning.

Använd vård i ökande repetitioner, varaktighet och intensitet för att undvika överanvändning skada. Milda ökar är mindre sannolikt att leda till över utbildning eller skada.

styrketräning övningar inkluderar knäböj och utfall, och höjer tå. De kan göras utan vikt eller, för de mer avancerade, dynamiska utbildning kombinerar vikt med rörelse kan utövas två gånger per vecka.

Sport för förflyttningar i

Ett barn kan nå de största fördelarna i en sport av utbildning speciellt för att idrott. Bryta ner och upprepa rörelser vanligaste under spel kommer att bidra till att bygga muskler minne, snabbhet och uthållighet.

Använd grunddragen i en sport att skapa korta övningar. Till exempel låg en upp kan utövas i sin helhet eller uppdelad i mindre delar, till exempel närmar korgen, skjuter ifrån, vilket gör att skott och landning. Uppläggningar kan också praktiseras genom att utföra hopp berör. Face en vägg, knäböj något, sedan rusa upp så högt som möjligt att röra vid väggen.

Spänst

Spänst förbättra prestationsförmågan genom att öka kraften i muskelsammandragningar och hastigheten i rörelsen. De hjälper kroppen att reagera snabbt och kraftfullt och träna muskler och nerver att arbeta tillsammans.

Practice dessa övningar under kontrollerade former och på lägre nivåer av intensitet. Tonåringar kan öka antalet repetitioner. Spänst bör praktiseras på ett mjukt underlag, till exempel golvmattor eller gräs.

praktiken två eller tre plyometric övningar två gånger per vecka. Hoppa på en upphöjd plattform är ett exempel som har många varianter: hoppa i höjd, fokusera på en enda ben i taget, byta från fot till fot eller snabb upprepning borrar.

Previous:nothing Next:smärtlindring för din tid

Relaterade artiklar


 • vad som orsakar högt kolesterol hos barn?
 • hur man får motion på 5 minuter
 • graviditetsillamående behandlingar
 • hur man hoppar över din tid
 • naturliga förebyggande av cancer
 • autism medvetenhet aktiviteter
 • vad är syftet med en pulsmätare?
 • vegetarisk kost & tonåringar
 • diet tips för kvinna som har för avsikt att bli gravid
 • biverkningar av influensa skott
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com