Hur fungerar ett antihistamin arbete?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-11-04

Hur Antihistamin Hållplatser Allergier

allergier såsom utslag, nysningar, är rinnande näsa och andra former av allergiska reaktioner orsakade av handlingar histaminer i kroppen . Histaminer är en typ av kemikalie i kroppen som produceras av basofiler och mastceller som ett svar på invasionen av främmande organismer. Dessa kemikalier är en del av kroppens immunförsvar och är den utlösande mekanismer mot främmande inkräktare. Antihistaminer tjäna till att blockera effekterna av histaminer. De gör det genom att blockera histamin receptorer. När histamin-receptorer är blockerade kan histaminer inte längre utföra sina uppgifter, och allergiska reaktioner stoppas eller åtminstone minimeras

de olika effekterna av dessa två typer av antihistaminer

Det finns två typer av antihistaminer. Sederande och icke-sederande. Dessa två typer kan fungera annorlunda i blockerar verkan av histaminer och därmed kan ha olika effekter på kroppen. Även sederande antihistaminer har använts av många och har visat sig vara effektiva i att stoppa eller åtminstone minska de allergiska reaktionerna av histaminer, kan de ha biverkningar såsom sömnighet, yrsel, orolig mage, nervositet och rastlöshet. Detta beror sederande antihistaminer kan också påverka hjärnan. Å andra sidan, gör icke-sederande typer som inte har dessa biverkningar och anses därför vara säkrare.

Hur lång tid tar Antihistamin Work?

I likhet med andra droger, handlingar antihistaminer i kroppen har viss tid. Dessa läkemedel får inte arbeta tillräckligt länge, vilket innebär att den lindring som kommer varar bara en kort tid. Eftersom histaminer tenderar att utveckla immunitet mot antihistaminer, de blir så småningom improduktiva vid längre perioder.

Varningar vid användning av antihistaminer

antihistaminer, särskilt lugnande typ, är kända för att ha negativa biverkningar. De som antihistaminer avråds från att köra, t. ex. intag av drogen kan orsaka allvarliga dåsighet, vilket leder till olyckor. Antihistaminer kan påverka hjärnan och kan också påverka kroppens normala. Om sådana reaktioner uppstår, konsultera en läkare rekommenderas starkt.

Previous:nothing Next:över disk graviditetsillamående botemedel

Relaterade artiklar


 • spray tan information
 • biverkningar av progesteron kräm
 • tonåren cervixcancerprevention
 • typer av äggledaroperation
 • hur är virus som heter?
 • symptom på formel allergi
 • Hur sluta röka med patch
 • vad är orsakerna till hypokalcemi?
 • hur man tillämpar en varm & kall kompress
 • vad som orsakar en hög PSA nivå?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com