Vad gör jag packa i min graviditet natten väska?

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-11-04
Ju närmare du kommer till slutet av graviditeten, desto mer orolig så kan du få om det viktigaste datumet. Ett sätt att ställa dig till mods är att packa natten väska. Detta kan verka lite skrämmande att nyblivna mammor-att-vara, men det behöver inte vara. När packad, bara placera påsen över natten, om det kan tog snabbt när det är dags att ta sig till sjukhuset

Kläder

För att göra detta tillfälle mer bekväm, måste du packa några grundläggande punkter. Många kvinnor fötter bli kallt under förlossningen, så kommer ett par strumpor vara välkommen. Också lägga till ett bekvämt nattlinne, morgonrock och tofflor i fall du inte bryr dig att bära den öppna tillbaka klänningar sjukhuset ger. Ett bra stöd behå bör också anpassas för att bära efter förlossningen.

Ditt nya barn kommer att behöva en outfit att ha henne bilden är tagen i och åka hem i. Dessutom, ta en mottagande filt att svepa barnet i när man lämnar sjukhuset. Även om det är varmt ute, kan barnet få en förkylning. De flesta sjukhus ge dig en gåva i form av en skötväska, flaskor, blöjor, lotion, våtservetter och några burkar formel. Men det är okej att ta med några av dessa saker med dig, ifall de behövs.

Nödvändigheter

Under födelsen av ditt barn, kommer framträdanden förmodligen det sista på ditt sinne. Men efteråt kanske du vill rensa upp lite. Packning en hårborste, deodorant, smink och en tandborste hjälper dig att känna dig mer som dig själv. De flesta sjukhus kommer att ge deodorant, tandborstar, schampo, lotion, tvål och en kam, så inte oroa dig om du upptäcker att du har glömt några personliga hygienartiklar.

Om du och din partner planerar att ta bilder eller göra en video av födelse, då en kamera måste packas. Också ta med en mobiltelefon och din adressbok så nära och kära kan vara berättade om den nya ankomst. Du kan vara uttråkad, ibland, under din vistelse på sjukhuset, så ta med en bok med dig för att fördriva tiden.

Dokument

Du eller din partner kommer att få dig in på sjukhuset, så att Kontrollera din försäkring eller medicinska kortet är packad. Alla andra personliga dokument du kan behöva bör vara i natten väskan också, såsom Social Security-kort.

Previous:nothing Next:Hur fungerar ett antihistamin arbete?

Relaterade artiklar


 • hur man gör Lamaze
 • återkommande feber hos barn
 • mänskliga cirkulationssystemet information
 • Så för att lindra symtomen period
 • hur läka ischias
 • Hur påverkar kön blodtryck?
 • tips om garvning inomhus
 • astmabehandling för barn
 • Vilka är skälen för en tidig menscykel?
 • varför dricka åtta glas vatten?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com