botemedel för sömnlöshet under klimakteriet

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-11-07
Sömnlöshet under klimakteriet kan förekomma från den obehagliga symptom på "nattliga svettningar," huvudvärk, oregelbundna blödningar som avtar för kvinnor att bara skriva in klimakteriet och byte hormon de kan vara med.
Botemedel är utformningen av ett sömn ritual för att minska stress, få regelbunden motion, minska konsumtionen av koffein och te dricker som kamomill och Kava Kava att få sova.
Med melatonin eller L-tryptofan, en aminosyra kan också ge sova hos vissa personer. Båda kan köpas online eller i hälsokostbutiker.
undvika överanvändning av läkemedel sömn stöd eftersom de kan störa din normala vakna /sova cykler

motionera för att minska stress

Heavy stress från arbete, familj och andra prioriteringar kan beröva dig sova. Klimakteriet är en annan stressfaktor. Motion är en utmärkt stress-buster. Få minst 30 minuter måttlig konditionsträning tre gånger i veckan för att hjälpa till att hantera stress.

Minska Koffein och Prova Kava Kava

Om du dricker mycket kaffe, koffein teer och cola, kommer detta att hålla pulsen högt och svårt att varva ner för att sova på natten. Du behöver inte ge upp dem, men som minskar sin konsumtion. Drick ett glas vatten mellan varje koffeinhaltiga drycker.
Tänk dricka kamomill eller Kava Kava, som syftar till att minska stress och bjuda sömn. Följ anvisningarna på varje förpackning som vissa Kava Kava teer är starkare än andra.

Melatonin och L-tryptofan

Tallkottkörteln producerar melatonin när ögonen är stängda under sömnen. Om du inte kan sova, kanske du producerar för lite melatonin. Många melatoninsupplement marknadsförs som sover stöd, men inte förbruka mer än den rekommenderade dosen.
L-tryptofan är en aminosyra som finns i Turkiet kött och mjölk. När förbjudna, är den tillgänglig igen. Det är en föregångare till melatonin och tas för muskelavslappning och som en sömn stöd.

Previous:nothing Next:varför blodkärlen ser blå under huden?

Relaterade artiklar


 • Hur sluta röka cigaretter
 • hur man handskas med sörjande en förlust
 • Hur fungerar en alunstift arbete?
 • hur man undervisar vuxna med ADHD
 • klimakteriet viktminskning tips
 • tips för att minska svullnad under graviditeten
 • Hur vi ärver egenskaper från våra föräldrar?
 • Så för att lindra symtomen period
 • botemedel för irritabilitet
 • Större bröst övningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com