frukter för att behandla akne

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-11-18
Acne är inte bara en tonåring problem och kan förfölja människor i medelåldern. Kvinnor är mer benägna att akne senare i livet även om de aldrig har drabbats av finnar. Det finns ingen orsak, men flera faktorer som stress, dålig kost och felaktig hudvård kan bidra till detta problem. Frukt för att behandla akne är ett effektivt sätt att lösa denna fråga, och många av de frukter häftklammer i ditt kök eller lätt kan plockas upp på den lokala mataffären

Du behöver:.
Sjukhus styrka desinfektionsmedel.
Kvastar, moppar, borstar, hinkar och andra städredskap.
Anti-mikrobiella rengöringsmedel.
Tvål och rengöringsmedel.
Massor av trasor.
Spray desinfektionsmedel.
Bleach.

Äpplen

Äpplen är 90% vatten och är fulla av hud rena näringsämnen. Äter ett äpple varje dag hjälper till att klara akne på grund av sitt innehåll av vitaminer och mineraler. Äpplen innehåller kalcium, kalium, fosfor och järn. De innehåller också många huden vitaminer behövs för att bota akne som vitamin A, C och E.

Du kan också använda äpplen lokalt på huden att läka akne fläckar. Det vitamin A reglerar talgproduktionen, kommer C-vitamin förbättrar blodcirkulationen att påskynda läkning och vitamin E reparerar huden skador och förhindra skrämmer.

Skär ett äpple slice och skjut det över ansiktet koncentrera sig på de mest oroliga områden. Låt saften tränga in i porerna i 10 minuter och skölj med kallt vatten.

Bananer

Bananer är fulla av kalium och vitamin A. Dessa är viktiga för akne eftersom, som sagt, A-vitamin reglerar talgproduktionen. Acne kan göra huden producerar för mycket talg som orsakar porer att bli fasta, och vitamin A skapar rätt balans. Kalium är viktig för dem som lider av akne eftersom det är naturens antibakteriellt medel. Kalium kväver bakterierna i cellerna och klargör porerna.

Bananer är perfekt för akne benägen hud som också är extremt känslig. Denna frukt innehåller inga kända ingredienser som någonsin har rapporterats orsaka hudirritation. Skär en banan över en tallrik flingor varje dag för att lägga till den i din kost.

Gör en banan mask av mosa 1 /4 av en banan tills en knölig grädde skapas. Ansök direkt i ansiktet och låt det torka i 20 minuter. Skölj med kallt vatten och klappa huden torr

Papaya

Amanda Watson, författare. "Natural Beauty" En steg-för-steg guide, säger att papaya innehåller naturliga frukt enzymer, inklusive protein upplösning enzymet papain, att hjälpa läkningen akne. Papain minskar rodnad och inflammation.

Detta tropiska frukter är vanligast som bäst på sommaren vilket är när oljeproduktionen för akne benägen hud är som värst. Papaya gör en uppfriskande frukost frukt som går bra med helt vete toast. Det hjälper också till i matsmältningen vilket kan bidra klar hud genom att eliminera byggts upp gifter i kroppen.

Skär en bit av en mogen papaya och smidig den över ansiktet. Låt saften stå i 20 minuter och skölj med kallt vatten. Du kan även mosa en papaya och tillämpa den på ansiktet i 20 minuter om du vill genomföra en mer koncentrerad behandling.

Previous:nothing Next:frågor att ställa en läkare under en kvinnlig fysisk

Relaterade artiklar


 • hur man får hjälp för extrema ekonomiska problem
 • hur man hanterar blödning i din post-menstruationscykeln
 • Hur mycket sömn behöver ett barn behöver?
 • övningar för dålig hållning
 • magövningar & graviditet
 • smärtlindring för mindre brännskada
 • graviditet tecken och symptom
 • hur man kan sluta röka under graviditeten
 • rikaste källa av vitamin D
 • vad är en ob gyn?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com