hur att få befrielse från kokar och finnar

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-11-12
För personer som har haft dem, kokar (och finnar) är inget att skratta åt och kan snabbt förvandlas till en resa till en läkares kontor. De kan komma ut på nästan alla områden av kroppen, och beroende på var det råkar vara, kan det bara om att oskadliggöra dig med smärta.

Denna lösning kan vara en effektiv behandling för utbrott som helt enkelt gör ett uttalande där de bara om att bilda (smärtande området utan knöl ännu) och för dem som redan bildas och gör ditt liv eländigt. Om du väljer att följa dessa förslag kan din kropp absorbera antingen det ganska snabbt, eller det kan skynda på att bryta i en dag eller så, om det är längre fram. Hursomhelst kan smärtlindring vara snabb.

Vissa utbrott är så stora att de verkligen behöver en läkare besök av antibiotika och dränering. Om du har en av dessa, se en läkare, eftersom infektionen kan spridas in i ditt system och orsaka betydligt allvarligare problem. Alla lokala infektion är potentiellt farliga och är inte att ta lätt på, oavsett hur många du har haft tidigare.

Du behöver:
En tub av vitamin A D med zinksalva
.  (Se till att den har Zink i det-de gör det med och utan
. Vissa mjuk kompress patchar och kirurgtejp.


1.
Leta efter en tub av vitamin A D Salva med zink. Du kommer förmodligen hitta det i baby objekt gången i apotek eller i vanliga medicinska krämer för hudutslag område. Tillverkaren som gör det gör det också utan zink. Att man kan inte hjälpa dig alls. Nu är inte tid för butiken eller generiska varumärken. Om du har problem med att hitta det, kanske du vill ringa omkring. Det är en mycket vanlig post.
2.
Vara generös när täcker koka eller finne. Några av salvan kommer att absorberas i bandage, så försök att hålla en god beläggning. Om bandaget är för smärtsamt att sätta på den, kanske du vill använda flanell eller bomull vadd istället. Försök att inte göra mer ont för dig själv. Hela poängen är att försöka hålla salvan från gnugga av sig på något. Så, gör vad du känner att den tar.
3.
fylla på salvan cirka tre till fyra gånger om dagen. Om du märker en koka blir mycket mer smärtsam och anbud, kan det betyda att det är redo att bryta i de närmaste timmarna, så vara redo för det. Om du märker en minskning av smärta och svullnad, kan kroppen ta hand om det. Om du slutar att sätta salva på nu, kan det ändra den sinne på nytt.
4.
Hålla det täckt med salvan i minst tre dagar. Om du börjar köra en feber eller tror att koka är att få större eller gå djupare utan att bryta, behöver du troligen att se en läkare omedelbart. Det finns flera antibiotika salva du kan köpa i apotek, men de flesta av dem är inte zink baserade. Zink har rapporterats vara effektiva för infektioner, så du kanske vill behålla denna salva hands för andra frågor.

Tips och varningar


 • Denna salva marknadsförs som ett blöjeksem behandling och förebyggande. Därför är det oftast säljs i barnet leveranser gången. Du kanske vill göra lite forskning på nätet om zink och infektioner, eftersom det är mycket upplysande. Det finns zink salvor, men jag tror salvan är bättre som vitamin A och D har även antibakteriella egenskaper.
 • Disclaimer: jag delar information med dig som är tillgänglig för allmänheten om en gemensam kommersiell produkt som alla kan köpa. Jag är ingen läkare eller en medicinskt utbildad person. Jag är inte kvalificerad eller som har förskrivningsrätt, diagnostisera eller behandla en sjukdom eller sjukdom du kanske eller kanske inte har. Om du har några frågor om din hälsa frågor, är det ditt ansvar att söka professionell och kvalificerad sjukvård och behandling. Varje val du gör är ditt eget ansvar.


 • Previous:nothing Next:hur man skyddar sig från solens ultravioletta strålar

  Relaterade artiklar


 • hur man spåra en fertilitetscykeln
 • hur man använder ovulex
 • hur man kan öka fysisk aktivitet
 • ont i magen rättsmedel för ett barn
 • varför skelett och nervsystem arbetar nära tillsammans?
 • Varför stannar menstruationscykeln under graviditeten?
 • Vilken roll spelar en antikropp?
 • hem botemedel för blödning
 • vad som orsakar högt kolesterol hos barn?
 • graviditet symptom på 17 veckor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com