kost för barn

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-11-19
Du kan utbilda och uppmuntra ditt barn att hålla sig frisk och vid en lämplig vikt, med en bra kost program skräddarsydda för henne. En bra kost program för barn bör ge viktiga näringsämnen, upprätthålla energiförsörjningen och ge träningsmöjligheter. Kombinera dessa tre element i en diet program för en god hälsa, rätt vikt och energi som behövs för att fungera effektivt

Mat Variety

någon diet program för barn bör inriktas på näringslära. Det är viktigt att barn och tonåringar följer matpyramiden. Dessutom ger en mängd olika val av livsmedel kommer att minska sug efter mat inte förekomma i en särskild diet. Barn kan äta frukt, sallader, kött, grönsaker, nötter, fullkorn och även efterrätter att upprätthålla energiförsörjningen nivåer och att få en komplett balanserad olika livsmedel i sin kost program.

Lär Måttlighet

Alla måste lära sig den föreslagna tjänstgör storlekar, lämpliga proportioner och måttfullhet. Det är inte slutet av världen om ett barn har en dag att njuta av tårta, fest snacks och läsk. En dag eller speciella tillfällen för att gå utanför måltidsplan kommer inte att sabotera en diet. Barn bör ha rätt att delta i speciella tillfällen som har mat som inte finns på det särskilda kost. Undervisning barn måtta som en del av kosten programmet kommer att bli en skicklighet som de kan bära in i vuxenlivet.

Du kan lära lämpliga portionsstorlekar genom att utbilda barnen om hur man läser livsmedelsmärkningen. En del av matlagning kan mäta mat som serveras vid varje måltid. Tillåt en söt post för dagen, i stället för dessert vid varje måltid. Dessa tekniker kommer att hjälpa lära måtta.

Fokus på fysisk aktivitet

Din kost bör innehålla inslag av aktivitet. Stillasittande aktiviteter bör begränsas. Istället för att skära ned kalorier, öka mängden av aktivitet. Barn kan hjälpa till med trädgårdsarbete, vakuum huset, ta en promenad i grannskapet, spela utomhusspel, besöka en lokal park eller ens spela ett roligt spel som Twister hemma. Motion och fysisk aktivitet behöver inte vara strikt avsätta tid för att göra utöva rutiner. Uppmuntra aktiva lekar som är roliga och spännande. Detta är en annan del av en sund livsstil som kommer att föra över till vuxenlivet.

Hälsosamma val

Ett sätt att minska kalorier utan att offra mat sort och näring är genom hälsosamma val. Lär barnen fördelarna med hälsosamma val. Om du t. ex. väljer en kartong choklad mjölk vid en snabbmatsrestaurang, i stället för läsk, kommer att ge mer näring och minska kaloriintaget. Föreslå en vanlig ostburgare, istället för en bacon ostburgare. Barn kan fortfarande äta utan att känna att de måste äta bara sallader eller ge upp roliga mat de har samtidigt på en diet program.

Bygg självkänsla och bryta vanor

Vuxna och barn äter många gånger av vana eller för komfort. Bygg självkänsla hos barn och tonåringar. Detta kommer att minska risken för att äta för komfort. Under aktiviteter, såsom att titta på tv, erbjuder alternativ till att äta. Bli inte för vana att alltid ha popcorn under en film. Det är inte alltid nödvändigt att äta efterrätt vid varje måltid. Du kan gå på fest och njuta av aktiviteter utan att behöva mellanmål hela sällskapet.

Previous:nothing Next:växande stadier av ett foster

Relaterade artiklar


 • hur man skriver en dödsruna för någon som begått självmord
 • Vad är alla tecken på graviditet?
 • rättsmedel för oregelbunden mens
 • hur man detox efter att sluta röka och förbli sluta
 • vad gör Lugols jod är testet för?
 • hur man kan stoppa medroxyprogesteron
 • nödhjälp för varm blinkar
 • hur man håller rädda dina barn från fetma
 • förståelse resultat blodplasma
 • rättsmedel för magkramper hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com