övningar för att trimma bröst

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-11-21
Utövar kan bidra till att höja tonen, lyft och fasthet bröstmusklerna som bygger upp bröstet. Sådana övningar tenderar att göra brösten ser större, fastare, rundare och kanske lite piggare. Men eftersom bröst består främst av fettvävnad i stället för muskler, måste en viktminskning regim vara en del av ett träningsprogram som syftar till att trimma brösten

Förväntningar

Spot stärkande övningar som riktar sig mot bröstet och bröstet har den bästa möjligheten att tonen och trimma bröst. Dessa typer av övningar kan vara särskilt användbart för kvinnor som förlorat form och ton på grund av amning eller ålder. Men innan någon diet och motion rutin, bör du rådfråga din primära vårdgivare.

Skrivbordsprodukt

Vissa övningar är enkla och diskreta nog att göra medan du sitter vid skrivbordet på jobbet. Reception övningar är främst isometriska i naturen, vilket gör att muskler att arbeta mot sig själva. Medan du sitter vid skrivbordet, försöka klämma armarna in mot bröstet. Låt bröstmusklerna under brösten att ingå avtal. Håll spänningen en stund och släpp sedan. Har fem till 10 repetitioner i en tid när du har ett par minuter. Detta är inte bara ett bra sätt att tona bröst, men det kan också ny energi i kroppen.

Hemmaträning

Vissa övningar är alltför utstuderad att göra medan du sitter vid skrivbordet. Dessa övningar brukar vara isoton i naturen, kräver dina muskler att arbeta mot yttre påfrestningar såsom vikter. Ett utmärkt isoton övning du kan göra hemma är fjärilen. Denna övning kräver ett par 2-till 3-pund hantlar. Ligg på golvet på rygg. Ta tag i ena handen vikt i varje hand och förlänga armarna rakt ut från sidorna med handflatorna uppåt. Håll armarna raka, höja båda armarna rakt upp tills händerna träffa ovanför ditt ansikte. Sänk dem tillbaka ner till golvet. Upprepa denna procedur 10 till 15 gånger.

Diet

Även motion kan hjälpa tonen och forma den underliggande muskelvävnad, för att trimma brösten några viktminskning måste involveras. Om din kost är oförändrad, att helt enkelt lägga ett motionsprogram till din livsstil kan vara tillräckligt för att hjälpa dig att släppa några pounds, men eftersom bröstvävnad är främst fettväv, några av viktminskning måste komma från det området. Din vårdgivare kan rekommendera en kvalitet diet som kan hjälpa dig gå ner i vikt och trimma dina bröst men ändå få all den näring du behöver för att förbli friska.

Previous:nothing Next:stadier av nyfödda utveckling

Relaterade artiklar


 • Hur får jag vatten ur mina öron?
 • hur man omfamna klimakteriet naturligt
 • behandlingar för öroninflammationer
 • tips om garvning inomhus
 • snabbaste sättet att bli gravid
 • smärtlindring alternativ vid förlossning
 • biverkningar av pneumokockvaccin
 • hur man kan bli av med celluliter
 • Vilka är fördelarna med sover på rygg?
 • information om muskelsystemet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com