tecken på trötthet

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-11-14
När vi snåla på sova, äta på flykt och inte motion, får vi slitna. En person behöver för laddning vid något tillfälle, och om du inte, det kommer att komma ikapp med dig. Om du har drivit dig själv utanför dina gränser blir du mer mottaglig för sjukdomar, eftersom immunförsvaret har äventyrats. Du kan inte köras på högsta hastighet under en längre tid och räknar med att vara på toppen av ditt spel, psykiskt eller fysiskt

Du behöver:.
Hospital styrka desinfektionsmedel
. Kvastar, moppar, borstar, hinkar och andra städredskap.
Anti-mikrobiella rengöringsmedel.
Tvål och rengöringsmedel.
Massor av trasor.
Spray desinfektionsmedel.
Bleach.

Your Face

Om du är knappt sätta den ena foten framför den andra och har glömt ditt skal och entusiasm för livet, kan det vara just att du är för trött. Trötthet dyker upp i ditt ansikte: Dina ögon inte längre gnistrar, du har mörka ringar under ögonen och din färg är så avta ingen mängd av make-up kan dölja den. Du kanske vinna eller förlora vikt. Din kropp kan värka. Dessa är alla ledtrådar som du behöver ta en paus och vila lite.

CFS

Om en person lider av kroniskt trötthetssyndrom, kommer han att visa många symptom, enligt Mayo Clinic, inklusive oförklarlig muskelvärk , minnesförlust, ont i halsen, förstorade lymfkörtlar i armhålorna och halsen som är smärtsamma, huvudvärk, vakna trötthetskänsla, smärta som går från en gemensam till en annan och extrem utmattning och trötthet som varar längre än det borde efter att ha deltagit i mental eller fysisk aktivitet.

Adrenal Trötthet

Kvinnor som lider av depression, dåligt humör, trötthet, autoimmuna sjukdomar och hudproblem kan mycket väl ha en binjure sjukdom, visar Womentowomen. com. En adrenal sjukdom påverkar kortisol (stresshormonet) nivåer. Om en kvinna är utsatt för hög belastning på regelbundet, kan hennes binjurar lider binjureutmattning. Lyckligtvis kan detta åtgärdas genom kostförändringar, vila och minskad stress. Det kräver ibland medicin eller användning av örter för att återupprätta hälsa binjurarna.

andra symptom

Vissa människor som lider av extrem trötthet kan ha hjärtklappning, svindel eller yrsel, enligt Emedicinehealth. com. En individ kan vara så svag att hon svimmar.

Kognitiv svikt

När trötthet förbrukar du, kanske du upptäcker att du inte kan göra de enklaste beslut. Din kognitiva förmågor har blivit nedsatt på grund av din kroniska tillstånd av trötthet.

Irritabilitet

Om du blir alltmer irriterad och upptäcker att du har ingen energi, kan det bero på att extrem trötthet, enligt Charminghealth. com.

Previous:nothing Next:förändringar i menstruationen

Relaterade artiklar


 • vad är en doppler test?
 • hur till göra min menscykel ljusare
 • Hur du tar värktabletter under graviditeten
 • hur man förstår vad som orsakar ett kliande näsa
 • hur man gör känsla av din diagnos
 • hem rättsmedel för snarkning
 • carb räkna för barn med diabetes
 • typer av äggledaroperation
 • progesteron effekter på ett embryo
 • Hur vi ärver egenskaper från våra föräldrar?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com