agility träning

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-12-27
Agility är en viktig faktor för framgång i resultatet av många sportevenemang. En springande tillbaka i fotboll med stor smidighet kan göra större, starkare tacklare saknar honom på öppna fältet. En basketspelare med agility kan använda sin snabba första steg att komma bort från försvaret och få ett öppet skott. Agility kommer in i idrott på regelbunden basis, och det finns viktiga övningar som hjälper dig att förbättra ditt resultat

Shuttle Run

Gå in i gymmet och av batonger på golvet ca 15 meter ifrån varandra. Börja vid baslinjen för basketplan och kör 15 meter och plocka upp den första stafettpinnen. Kör tillbaka till utgångsläget och ställa över stafettpinnen ner. Kör den andra stafettpinnen vid 30-fots varumärket och plocka upp den andra stafettpinnen. Kör tillbaka till utgångsläget och sätter ned den. Plocka upp stafettpinnen vid 45-fots märke och sedan sätter ner på baslinjen. Denna verksamhet kommer att förbättra din smidighet och fatta snabba drag på den atletiska fältet för att skilja dig från konkurrenterna. Tidigare NFL star springa tillbaka Barry Sanders var kanske den mest rörliga kör tillbaka under de senaste 20 åren och han använde skyttellöpning att arbeta på sin smidighet.

Ladder Borra

Placera en repstege som har 18-tums platser mellan repet stegpinnarna på marken. Det bör finnas minst 10 platser för repstege. Kör upp repstege genom att kliva in i utrymmen och inte röra vid repet: s gränser. Gå upp längden på stegen och sedan ner för stegen och mät din tid. Detta kommer att förbättra din förmåga att komma i och ut ur trånga utrymmen och hjälpa dig att göra gäckande rör sig på idrottsplats.

Hoppa och Tuck

Förbättra din hoppförmåga och din smidighet genom att göra hoppa vecken. Efter uppvärmningen, hoppa explosivt i luften. Du försöker för maximal höjd. När du närmar dig spetsen av ditt hopp, ta upp knäna mot bröstet och stoppa dem mot bröstet. Släpp omedelbart. Som du landar, snabbt hoppa tillbaka upp och upprepa denna övning. Gör detta 10 gånger, ta en 30-sekunders paus och upprepa set. Den snabba och explosiva hoppar kommer att förbättra din smidighet och förmåga att göra snabba rörelser och beslut.

Previous:nothing Next:hur man kan förebygga sjukdomar och spridningen av bakterier genom att tvätta händerna

Relaterade artiklar


 • slutskede av graviditeten
 • vanliga fotproblem inom primärvården
 • tips för att upprätthålla en tonad kropp under graviditeten
 • vad är bensoylperoxid?
 • vad som orsakar en sätesbjudning presentation?
 • talterapi verktyg för barn
 • hur man verkligen sluta röka den här gången
 • förståelse resultat blodplasma
 • hur man skriver en dödsruna för någon som begått självmord
 • hur mycket vatten bör du dricka när man är gravid?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com