användning av tea tree olja för löss

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-12-02
Löss kan vara ett pinsamt problem, och en som måste behandlas omedelbart. Löss kan spridas snabbt och kan vara ett reellt problem i skolor och daghem. Flera personer vänder sig till alternativa behandlingsmetoder för enkla förhållanden, till exempel löss

Allmän information

Tea tree-olja är ett utmärkt val för behandling av löss grund av dess naturliga antibakteriella och svampdödande egenskaper. Det är säkert och effektivt och är lätt tillgänglig i de flesta hälsokostbutiker eller den organiska delen av vissa livsmedelsbutiker. Du kan välja att använda tea tree olja för att behandla din löss problemet snarare än medicinska schampon, som kan innehålla bekämpningsmedel. Du kan även använda det som ett sätt att skydda mot återkommande löss angrepp.

Oil Köptips

Se till att du köper olja, som är 100 procent ren och ekologisk. Det bör inte tillsatser till oljan. Du kan hitta bra olja tea tree på din lokala hälsokostaffär. Du kan också göra köp av oljan, men det rekommenderas att undvika detta eftersom man aldrig vet vad du får eller vilken kvalitet du får. Undvik att köpa produkter med tea tree-olja i dem, utan köpa en stor flaska ren eterisk tea tree olja

använda oljan

Du kan blanda flera droppar tea tree olja i schampo du redan använder eller blanda. den i en flaska oparfymerad schampo. Den föreslagna doseringen skulle vara 4-6 droppar tea tree olja till åtta till 10 gram tvål. Tea tree olja är stark, så försök att inte använda för mycket. Lite räcker långt. Prova att blanda det med baby schampo så att du har ett milt schampo som återfuktar ditt hår och hårbotten med. För extra skydd och behandling, använder samma dos till ditt balsam.

Du kan också blanda åtta droppar tea tree-olja med en halv kopp extra jungfruolja. Massage blandningen djupt i hårbotten och täck huvudet med en handduk. Låt sitta i 30 minuter. Tvätta oljan ur håret noggrant och balsam som vanligt.

Du kan lägga några droppar av oljan till din tvättmedel och andra rengöringsmedel för att desinficera och skydda hela huset. Om utbrottet inte förbättras efter några dagars behandling, kontakta läkare.

Previous:nothing Next:varför är det viktigt att dricka vatten direkt efter att ha tagit aspirin?

Relaterade artiklar


 • hur man beräknar en uppfattning datum från förfallodagen
 • Hur utvecklar högt blodtryck?
 • Större bröst övningar
 • orsaker till graviditetsillamående
 • hur man kan sluta röka utan att gå upp i vikt
 • orsak av svamp
 • hur man ska leva med tinnitus
 • multivitaminer barn
 • smärtlindring alternativ för arbetskraft
 • hjärtsvikt hosta symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com