avkoppling tips under graviditeten

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-12-09
I en tid där rusande är normen, "avkoppling" är en utländsk term. Men under graviditeten, avslappning avgörande för hälsan hos din ofödda barn. Med hormoner rasande och stämningar svängiga, får en chans att andas lätt kan visa sig vara en svårare uppgift än normalt. Eftersom de flesta ångest mediciner inte anses vara säkra under graviditeten är det viktigt att hitta alternativa medel för avkoppling

koffeinfritt te

te har använts för avkoppling i århundraden. Medan koffein rekommenderas inte generellt under graviditeten, det finns många koffeinfritt blandningar av olika typer specifikt med avkoppling i åtanke. Många typer av te erbjuder också antioxidanter som gynnar din kropp. Du kanske vill dubbelkolla med din läkare så att du har valt ett te som anses säkert för graviditet. När man dricker ditt te, sitta på en lugn plats och andas in doften djupt.

Motion

Oavsett gravid eller inte, det faktum att motion hjälper ditt humör är obestridligt. Kvinnor som tränar under graviditeten mår bättre, ser bättre och är mindre benägna att utveckla förlossningsdepression. Motion ger dig också en chans att tänka. Som du bränna kalorier, har ditt sinne gott om tid att bearbeta tankar att få skjuts åt sidan under stress av din dag.

Yoga

Gravid Yoga inte bara toner och sträcker utan också lär dig avslappningstekniker. Genom att lära dig att rensa ditt sinne och andas ordentligt, yoga också förbereder dig för arbete. Yoga klasser ger också ett sätt för dig att träffa andra nyblivna mammor, vilket ger dig en välbehövlig socialisering med andra i liknande omständigheter.

skämma bort dina fötter

Du kommer säkert uppleva värkande fötter som din graviditet fortskrider. Svullnad kan också plåga dina fötter. Gallrat tid på kvällen att suga fötterna i ett varmt vattenbad. Efteråt, sitta ner och stötta upp fötterna med kuddar. Be din partner att massera dina fötter med din favorit lotion eller olja. Du bär ett stort ansvar för magen, och du förtjänar att bli bortskämd.

Musik

Musik har makten att förändra ditt humör. Med musikstilar för att mätta alla typer av känslor, kan du hitta de perfekta låtar som kommer att lugna din trötta kropp och själ. Musiken och ljud du väljer kan hjälpa till att förbereda dig för arbete, och kan även spelas upp när du föder hjälpa dig att återskapa den lugna staten.

Previous:nothing Next:vanliga fotproblem inom primärvården

Relaterade artiklar


 • de bästa behandlingarna för hemorrojder
 • biverkningar av spädbarn immunizations
 • Vilka är de typer av barns hudutslag?
 • hur man använder Essure
 • hur att få befrielse från kokar och finnar
 • Suboxone faq
 • vanliga matsmältningsproblem hos spädbarn
 • åksjuka hos barn
 • skadliga effekterna av passiv rök
 • Vilka är orsakerna till att en svart tunga?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com