croupy hosta behandling

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-12-28
Krupp är en hosta och tillstånd som orsakas av en infektion till struphuvudet och luftstrupen. Krupp är vanligt hos barn i åldern tre månader till sex år gamla. Medan krupp är en engångsavgift sjukdom för vissa barn, det finns vissa som har flera anfall med det under hela sin barndom. Även kors kan presentera sig själv när som helst på året, är det vanligast under vintern

Hem Behandlingar

Samtidigt kors måste ha sin gång innan ett barn kan bli av med det, det finns saker som kan göras i hemmet till lindra symptomen vid korset. Eftersom krupp är en sjukdom som blockerar luftvägarna, är det viktigt att försöka öppna upp luftstrupen så mycket som möjligt när den är som behandlas. Detta gäller särskilt när ett hostanfall inträffar. Dessa allvarliga hostar uppträder vanligtvis på kvällen och göra det svårt för ett barn att andas.

För att ge ett barn omedelbar hjälp, ta honom i nattluften i några minuter. Den kalla, fuktiga luften är effektivt hjälpa till att öppna luftstrupen och minskar svullnad och inflammation. Även med ett barn i kall luft när han hosta är inte en bra idé för de flesta sjukdomar, är detta faktiskt en av de allra bästa sakerna en förälder kan göra för ett barn som har krupp.

Genom att inkludera en dimma Vaporizer i hemmet-och särskilt i barnets sovrum-du kan minimera risken för att barnet bryter ut i ett hostanfall som uppstår från struphuvudet är nästan stängt. Undvik rum som är fyllda med rök och inte röker runt barn som har krupp, eftersom detta gör att deras tillstånd förvärras.

Om det finns en feber som är associerad med korset, kan du ge barnet ett läkemedel med paracetamol i den. Läkemedel som Tylenol innehålla paracetamol.

Kanske en av de viktigaste sakerna att komma ihåg är din roll som tröstare och vårdare. När ett barn har en attack från debuten av krupp, är det mycket vanligt för dem att gråta-ibland hysteriskt-eftersom det är svårt för dem att andan. Lugna barnet och låt dem veta att du kommer att hjälpa dem. Om barnet är gammalt nog att förstå dig, förklara att du tar dem utanför för att hjälpa dem. Kom ihåg att kontrollera om barn ofta när de sover och har kors. Lyssna barky hostar eller throaty andas. Om du hör någon av dessa saker, är det bäst att ta barnet utomhus för några kall luft. Om det inte är coolt utanför, kan dimman från en dusch hjälper också rensa luftvägarna.

Previous:nothing Next:magkramper huskurer

Relaterade artiklar


 • Gardasil vaccinet biverkningar
 • Så för att lindra symtomen period
 • hur man läser ett muntligt termometer
 • behandling för HPV-virus hos kvinnor
 • det bästa botemedlet för sinus tryck
 • lungproblem i spädbarn
 • hur man kan spara ditt liv med en egen Heimlich manöver
 • hur man kan förebygga en svampinfektion
 • behandla akne under graviditeten
 • smärtlindring alternativ vid förlossning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com