hur A-vitamin hjälper ditt hår

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-12-11

Du behöver:
Pint av honung
. En citron.
Sil eller cheesecloth.
Burk eller flaska.

Vad är A-vitamin?

Vitamin A är ett fettlösligt näringsämne som hjälper cellen reproduktion, förhindrar blodbrist, krävs för god syn, hjälper utvecklingen och tillväxten av en sund foster och embryon, och är bra för att förebygga dussintals andra störningar från akne till sår. Vitamin A är också fördelaktigt att hårsäckarna när det är både appliceras direkt på håret samt tas som ett kosttillskott. Vitamin A kan tas som ett tillägg, skall tillämpas som ett olje-eller intas genom att äta livsmedel som lever, sötpotatis, morötter, mango, spenat, broccoli, cantaloupemelon, mjölk, torkade aprikoser, äggulor och mozzarellaost.

Hur Har Vitamin A Hjälp ditt hår?

Vitamin A främjar friskt hår, hud och naglar, men är farlig i mycket stora doser. Beta-karoten, men syntetiserar till vitamin A i kroppen och är inte farlig i större doser. Det rekommenderas att du tar 25. 000 IE betakaroten dagligen för att öka mjukhet, tillväxt och hanterbarhet av torrt och sprött hår hår, hud och naglar. Om du vill använda raka A-vitamin som hjälper ditt hår, du kan ta 5000 IE av vitamin A i flera dagar till en vecka innan en speciell händelse för att förbättra hårets kvalitet. Inte fortsätta denna regim för mer än en vecka eller din vilja riskera att bli leverskada och även förlora ditt hår.

Vitamin A Hair Regimen

Du kan ansöka vitamin A direkt till ditt hår. Applicera en A-vitamin hår behandling för att förbättra hanterbarheten och utseendet på ditt hår en gång i veckan. Innan du somnar, bryta 10 gel caps av vitamin A och gnid mellan handflatorna. Om vitamin A gel caps är inte tillgängliga, krossa vitamin A eller betakaroten tabletter till ett fint pulver och tillsätt en matsked olivolja eller annan fet substans. Applicera vitamin A i fuktigt hår och massera grundligt. Kamma håret försiktigt med en bred tandad kam tills håret är helt överdragna och svepa huvudet i plastfolie. Föna håret innanför plasten på låg tills hela huvudet känns varm och pirrig. Lämna vitamin A och plast wrap på natten. Nästa morgon, ta bort plastfolie och tvätta håret ordentligt med en pH-balanserad balsam. Upprepa en gång i veckan som önskas för glänsande och lättarbetat hår.

Previous:nothing Next:steg av apoptos

Relaterade artiklar


 • Hur man använder en självstyrd IRA
 • information om muskelsystemet
 • hur man kan sluta röka cravings
 • Så för att lindra torr hud
 • långsiktiga biverkningar av Nexium
 • skäl för att inte få perioder
 • hur man kan sluta röka utan att gå upp i vikt
 • Vilka är de behandlingar för klubben fötter?
 • hur man kan förebygga kroniska sjukdomar
 • Orsaker till en vagel i ögat
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com