hur du väljer björnbär med din familj och njuta av naturens godhet

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-12-23
Letar du efter något roligt och billigt för hela familjen att göra i sommar? Vad sägs om björnbär plocka? Björnbär är läckra att äta men plocka dem kan vara jobbigt. Det finns sätt att göra björnbär plockar en familj upplevelse och en som hela familjen kan njuta av. Här är några tips du köper nästa björnbär upplevelse njutbar

Du behöver:. .
Kamera
hinkar (små och stora).
myggmedel.
solskyddsmedel.
ordentliga kläder.
handskar för varje person.
stege.
vatten.
golfbil (tillval).
Picknickkorgen.


1.
Dressing är lämpligt mycket viktigt. Alla bör i långa byxor eller åtminstone långa shorts eller nycker shorts typ. Se till att alla är skyddad från solen. Solskyddsmedel är ett måste för små barn eller ljus complexioned människor . . En hatt är också att rekommendera. Ett par bra solglasögon skulle vara ett plus. Spraya dig själv med en myggmedel innan du går ut. Det är också trevligt att blöta några handdukar och ta dem med dig. De kan placeras runt halsen när det blir riktigt varmt.
2.
Hitta en plats som är funktionell för att plocka björnbär är också en utmaning men det finns många olika sådana att välja mellan. Du kan gå till www. pickyourown. org en lista över webbplatser i din stat. Se till att området runt björnbär har slagits nyligen. Det gör det lättare att komma till björnbär. Någon gång en golfbil kan vara bra att få till de svårt att hitta platser. Det är också där en stege kan komma till hands. Det verkar som att när du plockar ner låg alla björnbär är på toppen av busken.
3.
Se till att alla har en liten hink som är att plocka björnbär. Se till att du gör massor av buller eftersom ormar älskar björnbär. (Detta är det som gör det bra för barn) kan de vara lika högljudda som de vill. Det är också en bra idé att ta en större hink som alla kan dumpa sina små hinkar med björnbär till. Små hinkar fulla av björnbär kan få till tunga. Välj bara den svarta bär inte plocka dem när de är röda. Ju större bär vanligtvis sötare bär. Så försök att få de största företagen kan du hitta och sätta dem i hinken.
4.
Kontrollera att alla stannar återfuktad och säker. Ta rikligt med vatten för varje person. Var försiktig med törnen. Titta på båda sidor av Bush och på alla olika vinklar för björnbär.
5.
Bred en filt på marken och njuta av en trevlig picknick lunch eller middag ute med familjen. Se till att ta massor av bilder. Kom ihåg att äta lite björnbär samtidigt plocka dem och efter picknick. De gör ett utsökt färsk öknen.

Tips och varningar


 • Ta gott om vatten för varje person
 • Var försiktig med ormar


 • Previous:nothing Next:hur man tillbringa en dag bara koppla av

  Relaterade artiklar


 • hur man använder receptfria läkemedel på rätt sätt
 • symtom på graviditet på 8 månader
 • hur man förstår riskerna med att bära flip flops
 • hur man kan förebygga kroniska sjukdomar
 • vad man ska förvänta sig av Plan B
 • smärtlindring alternativ vid förlossning
 • lätt potträning
 • hur man gör en foster kick räkna
 • hur du tar bort könshår snabb
 • negativa effekter av p-piller på ett foster
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com