hur gå ner i vikt med rätt typ av hjärt-programmet

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-12-15
Jag är en Master personlig tränare och licensierad massageterapeut som bor i Florida. För år medan på gymmet, har jag sett många personer få ansluten med bara en typ av hjärt maskin.
Var det löpband, cykel, eller elliptisk småningom kroppen att anpassa sig till den typ av maskin och intensiteten i övning som du uttryckte det igenom. Med några enkla steg kan du lära dig att låta din ämnesomsättning för att ge skjuts och skapa den smalare kropp som du letar efter

Du behöver:.
Heart Rate Moniter.


1.
Lär dig pulsintervall att bränna fett. Först måste du ta din vilopuls. Hitta din radiella puls. Detta kommer att finnas på tummen sidan av handleden. Räkna hur många slag du känner dig i en minut. När du gör att du kan använda denna formel
Följ steg:.

1. 220 minus din ålder
2. Ta det nummer du sluta med och multiplicera med 60 procent. Resultatet som du slutar med är ditt pulsintervall att träna på i din fettförbränningszonen.

Nu har inte alla en kakform 60 procent utbud puls, så jag kommer att ge dig en som är mer exakt för din ämnesomsättning

1. Ta din vilopuls
2. 220 minus din ålder
3. Minus din vilopuls
4. Multiplicera med 60 procent
5. Lägg tillbaka i din vilopuls.
Detta nummer är mer precist att din fettförbränning zon.
2.
Nu har du två beräkningar för hjärtfrekvens, en är grundläggande metod och den andra är Karvonen metoden.
Du kommer att börja träna mellan nedre basutbudet och det högre Karvonen nummer med 3 olika maskiner och utbildning på varje maskin i 20 minuter en bit, motsvarande en timme totalt. För de första 5 minuterna ta din puls upp till intervallet beräknas för Karvonen metoden. Försök att hålla den där i 5 minuter.
Du kommer att märka att det blir svårt att hålla det på den nivån mycket tidigt i din träning, kommer Din puls vill skjuta upp en hel del högre. Detta beror på att din kropp är som kräver mycket mer blod och syre att anpassa sig till ytterligheter som du lägger det igenom. När du blir mer vältränad du kommer att märka det motsatta, kommer det att vara svårt att komma till denna nivå och du måste öka din intensitet.

Efter 5 minuter på den högre pulsintervall du ska brirng din puls ner till bassortiment. Sakta ner, stadig ditt tempo, försök att komma så nära det antalet som möjligt. Om du behöver sakta till nästan stå still thats ok. När du kommer till att lägre skattesats hålla det där i 5 minuter.

Upprepa steg i 20 minuter på den specifika datorn som du använder.
Efter 20 minuter gå till nästa maskin och gör samma sak överallt. Upprepa på 3: e och sista maskinen. Denna process är sparkar upp din ämnesomsättning och inte låta kroppen anpassa sig.

När du bekvämt kan nå 60 procent intervallen i en timme på de tre maskiner, kan du gå vidare till 70-80 procent pulsintervall med samma beräkningar, men med bara olika procentsatser.

Inom några veckor kommer du att märka pounds smälter bort, kommer du att känna mer energisk och hälsosam.
3.
se till att få rikligt med vatten att dricka under träning.

tips och varningar


 • Innan någon typ av motion kontakta din läkare.


 • Previous:nothing Next:hur man kan bli av loppor i din lägenhet

  Relaterade artiklar


 • hur man kan gå off vikt snabbare
 • roll av psykiatrisk vård
 • var man kan köpa preggie poppar
 • biverkningar av Pulmicort Respules
 • hur man använder Ambu påsar
 • risker med att fentermin
 • hur man ska behandla ångest hos barn
 • taurin och lärande
 • orsaker till graviditetsillamående
 • Hur testosteron tillväxt hjälpa muskler?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com