hur man kan spara ditt liv med en egen Heimlich manöver

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-12-15
Om du bor själv, kanske en egen Heimlich rädda just ditt liv. Detta är en repetitions-och inte avsedd att ge dig som lärare i Heimlich manöver. Att göra detta på rätt sätt rädda ett liv, kanske dina egna
1
Ensamboende, måste man vara snygg. . självförsörjande i många aspekter av livet. Det finns lärare som undervisar och är utbildade för att vägleda dig för att kunna göra Heimlich manöver på andra och dig själv också. Ta nytta av dessa kurser. Detta är en repetitionskurs bara, som alltid föreslås att granska varje år kompetens att driva bort något från halsen. Det kanske kan rädda ditt liv om du bor själv. När du har gått kursen i Heimlich manöver, vet du att du måste kunna upptäcka om du kan prata. Om du kan prata, kan du andas.
2.
Om det är något som fångas i halsen som hindrar dig från att säga något, måste du agera snabbt. Ingen panik! Slösa inte tid. Agera snabbt för att hitta en rak rygg stol och sitta ner. Om du inte kan hitta en stol, en vägg klarar sig fint. Sätt ryggen på den fasta ytan på väggen eller direkt tillbaka stolen. Om du kommer att använda väggen kanske du sänka dig på golvet, men gör inte det från början. Du behöver utrymme att placera dina händer lämpligt att göra själv Heimlich.
3.
Gör en näve med ena handen och kåpa som näve med den andra. Tummen av en hand kommer att vara stoppade i näven i andra handen. Den andra tummen kommer att vara på toppen av fördubblades knytnäve. Öva detta som du läser, så det kommer naturligt för dig om och när du behöver använda den.
4.
Hitta din bröstbenet eller bröstbenet. Det är företaget benet i mitten av bröstet. Detta ben har den bifogade revben. Slutet av revbenen är lägre än bröstbenet. Gå till slutet av bröstbenet och du kommer att känna en mjukhet utan ben. Du är i rätt ställe att sätta den tummen som är på toppen av dina två fisted Högerhandsregeln.
5.
Du kommer att driva inåt och uppåt för att tvinga luften från lungorna till medföra att objekt eller bit mat ur din hals eller luftstrupe. Du kommer att fortsätta att göra det drivande rörelse tills du lyckas. Använd fem kraftfull drivande rörelser i taget och vila en kort stund bara sekunder innan du fortsätter. Maten partikel kommer att utvisas. Sätt ditt huvud åt sidan så att du kan kräkas borta från arbetsområdet händer och inte hindra dem med hala maginnehållet.
6.
Så snart du kan prata. Lägg ner med huvudet upphöjt något att slappna av. Om du känner dig svimfärdig, stoppade huvudet ner platt med huvudet åt sidan ifall du kräks igen. Du bör träffa en läkare eller sjukvårdspersonal efteråt för att se allt är bra med dig efter din egen Heimlich manöver.
7.
Just nu amerikanska Röda korset ner har klassificerats denna teknik genom att använder tillbaka blåser och sedan buken stötar. När man är själv, kommer du inte kunna göra baksidan blåser, så det är därför de inte nämns ovan.
8.
Det är också möjligt att häva sig över ryggstödet på en stol för att tvinga en sköt åtgärder för att simulera Heimlich manöver. Detta är framgångsrik och kan väljas i stället för dubbla fisted teknik som beskrivs ovan.

Tips och varningar


 • Jag är en kvinna som bor ensam. Jag är ingen läkare heller är jag en utbildad tekniker för att lära dig Heimlich manöver. Du kan bara använda detta som en referens från en berörd person villig att dela denna information. Vänligen registrera dig för ett Heimlich klass varje år för att rädda icke bara ditt liv, men dina nära och kära kanske en dag om de behöver det.


 • Previous:nothing Next:hur gå ner i vikt med rätt typ av hjärt-programmet

  Relaterade artiklar


 • barnets utveckling guide
 • Vilken är den bästa tiden att göra ett graviditetstest?
 • hur man kan hantera döden av en förälder (på din födelsedag)
 • huvudsakliga funktion utsöndringsorganen systemet
 • övningar för barn för att förbättra hoppförmåga
 • hur man hanterar blödning i din post-menstruationscykeln
 • hur man ska hantera problem under graviditeten
 • vad som är brännande smärta i fötter?
 • Fakta om graviditetsillamående
 • hur man får perioder tidigt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com