hur snart ta prenatal vitaminer

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-12-07
Att bli gravid kan vara en omvälvande och glad tillställning på en människas liv. När du blir gravid, börjar tiden för förändring. En av de viktigaste sakerna i din graviditet är prenatal vård. Dessutom tar prenatala vitaminer ser till att ditt ofödda barn får den bästa starten möjligt, genom att förse barnet med vitaminer och näringsämnen som den behöver för att växa

Vad finns i Prenatal Vitaminer

prenatal vitaminer skapas för att ge blivande mamman en källa för alla vitaminer och näringsämnen som hon och hennes barn behöver under hela graviditeten. Medan några av dessa näringsämnen kan hittas hennes diet kan vissa sakna eller inte finns alls. Det är viktigt att en växande och utveckla barn får tillräckligt med folsyra, järn och kalcium. Alla prenatal vitaminer skapas inte samma sak. Prata med din vårdgivare om vad de rekommenderar och vad du ska leta efter i en prenatal vitamin.

När du ska ta Prenatal Vitaminer

March of Dimes föreslår att ta en prenatal vitamin innan bli gravid. Den prenatal vitamin är en stark källa till folsyra, vilket bidrar till att förhindra missbildningar och rekommenderas starkt under graviditet. Inom den första månaden kommer det ofödda barnets neuralrörsdefekter nära. Den folsyra förebygger hjärna och ryggmärg fosterskador, varför det rekommenderas att en kvinna tar prenatala vitaminer före graviditet eller så snart hon får reda på att hon är gravid.

Hur till Ta Prenatal Vitaminer

Det är idealisk för att följa anvisningarna på prenatal vitamin flaskan själv, om inte annat anges av din vårdgivare. På grund av graviditetsillamående under den första trimestern, illamående och magont efter att ha tagit sin prenatal vitaminer, upplever många kvinnor att ta sina vitaminer med ett stort glas mjölk eller deras frukost är fördelaktigt. I de fall illamående eller morgonen sjukdom är för intensiv, har vissa kvinnor fått befrielse från att ta sin prenatal vitamin på natten, innan sängen. Prata med din vårdgivare om eventuella konsekvenser som kan uppstå från att ta dina prenatal vitamin vid en viss tidpunkt. Dessutom kan han ha andra rekommendationer för dig, till exempel flytande vitaminer eller barns vitaminer som en ersättning för prenatala vitaminer, samtidigt ger dig de näringsämnen som ditt ofödda barn behöver.

Var får Prenatal Vitaminer

Du kan köpa prenatal vitaminer på de flesta apotek och livsmedelsbutiker. Dessutom, när du talar med din vårdgivare, han eller hon kan ge dig ett recept för prenatal vitaminer. Många vårdgivare kommer att rekommendera er att ta en over-the-counter prenatal vitamin eftersom det vanligtvis är billigare och innehåller lika mycket näringsämnen som de flesta receptbelagda vitaminer.

Previous:nothing Next:donatorinsemination förfaranden

Relaterade artiklar


 • hur snart ta prenatal vitaminer
 • Så för att lindra förstoppning med lätt rättsmedel
 • fördelar med fiskolja under graviditeten
 • hur man förstår vad som orsakar svimning efter att ha ätit
 • övningar för dålig hållning
 • Vilka är effekterna av silverax
 • vad som väntar vid 28 veckor gravid
 • vad man ska äta efter en tonsillektomi
 • Sign & symtom på mässling
 • rolig graviditet göra’s & inte göra
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com