hur sval hemma på sommaren utan luftkonditionering

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-12-26
Innan det fanns luftkonditionering för bostäder, fann husägare sätt att svalka att uthärda värmen i sommar. Än idag har många människor inte lyxen av luftkonditionering så de måste hitta sätt att hålla sig svala hemma på sommaren. Dra på några av dessa tips för att hålla sig svala utan luftkonditionering
1.
I ett rum med fönster på mer än en vägg, på kvällen, placera en fläkt i ett fönster vetter ut fläkten och på en annan vägg, Placera fläkten i fönstret vetter inDetta kommer att dra den svalare luften utanför genom rummet.
2.
Första sak varje morgon, stänga fönster och stänga gardin /persienner för att bidra till att bibehålla den svalare luften och blockerar ut sol och värme från solen på fönstret. I ett tvåvåningshus, kommer att värma upphov till andra våningen. Du kan placera fans tittar ut i vissa andra berättelsen fönster för att dra värme ut, men stäng persienntrådar över den del av fönstret ovanför fläkten.
3.
Fukta en trasa med kranvatten och placera den i kylskåp, eller ännu bättre, lägg den i frysen. Efter det blir kallt, tillämpa kylda tyg på baksidan av halsen eller på dina knän eller anklar. Om du började med en frusen trasa, eftersom det tinar, torka av det på ditt ansikte, armar och /eller ben. Du kan lägga flera våta kläder i kylskåp eller frys för att leverans av kalla kompresser.
4.
Fyll en plastflaska (med lock) med iskallt vatten eller plastpåse (en tom bröd påse kommer att göra) med is. Dessa isiga behållare kan tillämpas på din kropp eller placeras på en stol eller säng för att kyla ytan innan du sätter dig /ligga ner.
5.
Använd en ny kropp plast spray fylld med kallt vatten för att Sprits ditt ansikte, armar eller ben. Genom att låta vattnet avdunsta, kommer det att hjälpa till att kyla kroppen.
6.
Vind som produceras av en liten fläkt på ett bord av din stol kan förbättras om du lägger en grund skål av is framför fläkten. Eftersom fläkten blåser över isen, kommer det att trycka sval luft på ditt sätt.
7.
Att placera fötterna i ett par inches vatten kan hjälpa till att kyla dig. Du kan använda ett stort kokkärl eller fyrkantiga /oval hink för att hålla vattnet. Längs samma linje, kunde en cool bad eller dusch hjälpa dig att må bättre.


Previous:nothing Next:hur man kan sänka blodtrycket med grönsaker högt i glutaminsyra

Relaterade artiklar


 • förfarandet för en övre endoskopi
 • stadier av alzhiemer sjukdom
 • naturlig hemorrhoid behandling
 • smärtlindring alternativ under förlossning
 • botemedel för irritabilitet
 • huvudsakliga funktion utsöndringsorganen systemet
 • Orsaken till trötthet
 • Anvisningar för diazepam
 • Fakta om graviditetsillamående
 • gratis kid motion planer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com