nästäppa rättsmedel för barn

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-12-11
Barn har en särskilt tuff tid med förkylningar och nästäppa. En del av detta är att det finns få mediciner som fungerar bra för dem och främst för att de inte förstår varför de känner sig eländig. Yngre barn och spädbarn har den svåraste tiden, eftersom de vanligtvis inte förstår hur man blåser sin näsa, en avlastande åtgärd som vuxna tar för givet

Du behöver:. .
Pint honung
En citron.
Sil eller cheesecloth.
Burk eller flaska.

Mediciner

finns ett antal läkemedel som är godkända av U. S. Food and Drug Administration (FDA) för användning med barn över två års ålder. Den medicinska samfundet debatterar om åldersgränsen för förkylningsläkemedel bör höjas till så högt som sex år gammal. Studier som utförts under 2007 av federala experter visade att kalla mediciner kan ha några positiva effekter för personer under 12 år. Från och med 202C FDA har inte beslutat att höja åldersgränser och genomgår ytterligare provning. Föräldrar bör avgöra om de känna fördelarna med avsvällande läkemedel överväger de eventuella riskerna. Pseudoefedrin är den vanligaste avsvällande som används för barn idag. Den finns i flytande eller tuggbara former. Mindre tvivelaktiga mediciner som paracetamol eller ibuprofen kan användas för att lindra smärta och feber som behövs. Några mentol bröstet krämer också kan användas på spädbarn och barn. Kontrollera tillverkarens varningar innan du använder dem.

Andra rättsmedel

En häftig dimma luftfuktare kan fukta nässlemhinnan och lossa några huvud trängsel, vilket gör det enklare och mindre smärtsamt att andas. Dricka mycket vätska har en liknande effekt, eftersom det återfuktar kroppen i allmänhet. Näsdroppar kan användas på egen hand eller med en sugboll. För att använda en glödlampa, placera några droppar saltlösning i näsan. Pressa glödlampan och placera det försiktigt i näsan. Släpp glödlampa, och det bör suga några av överbelastning från näsan.

Sleeping

Nattetid är ofta den svåraste tiden på dagen för barn med en förkylning. De kan visas helt nöjd under dagen, men verkar bli mycket sjuka plötsligt på kvällen timmar. För att göra ditt barn bekvämt för läggdags, är det bäst att ta en all-of-the-ovan beskrivna arbetssätt. Ett varmt bad med ånga kan hjälpa till att rensa bihålorna och lossa trafikstockningar. Följ ett bad med bröst grädde godkända för användning med barn. Om hon verkar fortfarande ha en hel del trafikstockningar, prova ett par droppar koksaltlösning antingen med eller utan lampa avsugning. Ge barnet lämplig dos av ibuprofen eller paracetamol med ett glas vatten, och undvika mjölk om möjligt, eftersom det främjar slem. Håll en luftfuktare som körs i hans sovrum en natt. Använda alla dessa metoder tillsammans bör ge ditt barn, och du, nog lättnad att få några timmars sömn.

Previous:nothing Next:naturläkemedel mot klimakteriet

Relaterade artiklar


 • vad som orsakar en hög PSA nivå?
 • Hur du tar Gravol
 • öronvärk smärtlindring
 • Hur får man en god natts sömn under graviditeten
 • hur man ska värdera solskyddsmedel
 • hur etiketten den mänskliga hjärnan
 • cellprov process
 • vad är orsakerna till hypokalcemi?
 • hur man hittar en medhjälpare hemsjukvård
 • Så för att lindra torr hud
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com