naturliga metoder för induktion

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-12-16
Naturliga förlossningsinduktion inkluderar subtil men effektiv manipulationer av kroppen för att hjälpa mogna livmoderhalsen och sätta igång den naturliga processen av förlossning. Kvinnor i slutskedet av graviditeten, i allmänhet 40-42 veckor, kan vara ivrig att börja sitt arbete. Utnyttja den naturliga arbetsmarknaden förmå tekniker, kan kvinnor hjälpa kroppen spontant börja arbetsprocessen i motsats till att söka läkemedel alternativ, vilket kan leda till arbetsmarknaden komplikationer .

Varför välja naturlig induktion?

inducerad Medicinskt förlossningen, till skillnad från naturliga induktion tekniker, ofta leder till kejsarsnitt. Enligt Mayo Foundation för medicinsk utbildning och forskning, när läkarna inleda ett arbete med hjälp av droger, en nödsituation ceasarian kommer att utföras om arbetsmarknaden inte börjar strax efter det förfarande. Det är därför som börjar med naturliga induktion teknik, vilket inte orsakar vattnet att bryta, innan läkemedel induktion, är bra för kvinnor som benhårt vill ha vaginal förlossning.

Dessutom hävdar den blivande modern's Guide, en online-resurs för gravida kvinnor och nyblivna mödrar, att kvinnor framkallade Medicinskt ofta använder mer smärtstillande och har mer fosterpåverkan eller stannat arbetskraft. Detta leder i allmänhet till en ökning av pincett och vakuum-relaterade födda. Naturliga induktion metoder inte tenderar att öka risken för dessa komplikationer arbetskraft eftersom de hjälper mognar livmoderhalsen och initiera spontana arbetskraft.

Metoder för naturvetenskap förlossningsinduktion

Vissa kvinnor har hört att dricka ricinolja kommer att inleda arbetet. Och det finns någon sanning i detta barnmorskor "berättelse. Men det är inte vacker: Ricinolja initierar arbetskraft genom att stimulera tarmarna, vilket kan orsaka livmodern att ingå avtal. Det finns fler trevliga sätt att inleda arbete med samlag och nippel stimulans.

samlag inte hjälpa till att förmå labor. Enligt barnafödande naturligtvis en Internet resurs för kvinnorna, är sperma den viktigaste källan av prostaglandiner, som orsakar livmoderhalsen att mogna. "Sex kan hjälpa livmoderhalsen att vidgas och utplåna genom att deponera dessa prostaglandiner på livmoderhalsen," På webbplatsen anges. Dessutom släpper bröstvårtan stimulering oxytocin, det hormon som orsakar sammandragningar.
Många kvinnor hävdar att vissa livsmedel, till exempel aubergine parmesan eller kryddstark mat förmå labor; webbplatsen barnafödande Naturligtvis, liksom Gravid Corner, en annan graviditet guide, hävdar att det är basilika och oregano i skålen som faktiskt initierar sammandragningar. Dessutom har röd hallonbladsté använts i århundraden av indianer som en livmoder tonic. Även om detta inte verkligen initiera arbetet, hjälper det att förbereda kroppen för händelsen.

Previous:nothing Next:hur man kan stoppa näsblod

Relaterade artiklar


 • symtom vid 10 dagars dräktighet
 • emu olja & smärtlindring
 • carb räkna för barn med diabetes
 • smärtlindring alternativ för arbetskraft
 • övningar utan maskiner
 • sommar säkerhet för barn
 • Så för att lindra smärta i brösten
 • biverkningar av kvinnliga könshormonet ersättning
 • mycket socker diet effekter på de äldre
 • hur A-vitamin hjälper ditt hår
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com