om kosher vitaminer för barn

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-03
Termen Kosher representerar renlighet som kommer från bibliska dietlagar finns i Gamla Testamentet. Kosher mat anses vara rena livsmedel som kommer från vissa djur. Det finns en lång lista av oren mat och listan innehåller svin, skaldjur, hummer och andra djur. Några exempel på rena djur är kor, kyckling, lax och kalkon. Kosher betyder också att inga organ, kött eller blod användes vid tillverkningen av en produkt. Dessutom innebär Kosher att inga orena djur delar ens har rört vid produkten.

Skillnaden mellan kosher och icke-kosher vitaminer

Kosher vitaminer är ett bra val på grund av hur de görs. Några andra vitaminer är gjorda med svin gelatin kapslar. Kosher vitaminer görs med nötkött eller vegetarisk mössor i stället för fläsk. Kosher vitaminer är tydligt beskrivet som Kosher eller vegetarisk på etiketten.

Varför är Kosher Vitaminer för barn viktiga?

Detta är ett stort problem eftersom vissa vitaminer är inte Kosher grund av de ingredienser som används för att göra kapslar eller andra bindemedel. Många föräldrar vill bara ge sina barn den bästa maten och den renaste produkten. Kosher vitaminer är också viktigt eftersom många människor håller fast vid sin religiösa övertygelse genom att hålla mig ren mat lagar. Många moderna judiska och kristna familjer uppfostra sina barn med denna medvetenhet.

Nackdelar

Den största nackdelen när man köper kosher är att produkten kan vara något dyrare än andra märken.

Inställningar

De flesta barn är ovilliga att ta vitaminer, även Kosher vitaminer om de smakar illa. Försök att överväga ditt barns önskemål när man köper Kosher vitaminer. Välj ett märke som smakar gott så att din son eller dotter är mer benägna att äta vitaminer utan att klaga. Barn kommer alltid att försöka spotta upp något som inte smakar bra för dem.

Var kan man köpa?

Du kan hitta Kosher vitaminer för barn online eller på din lokala hälsokostaffär. Det finns många olika Kosher märken tillgängliga, och vissa kosttillskott är formulerade för vuxna. Var noga med att välja ett varumärke som är gjord för barn eftersom dosen är bättre lämpad för ett barn och du inte vill ge ditt barn för mycket av det goda. Höga doser av vissa vitaminer kan vara giftiga. Även om Doseringen för vuxna är något högre, är det ändå bättre att välja märket gjort för barn eftersom vissa Kosher vitaminer är tillverkade speciellt för ett barns matsmältningssystem. (Se Resurser avsnitt nedan. )

Previous:nothing Next:behandling för rotavirus

Relaterade artiklar


 • Hur man använder en tonometern
 • sätt att identifiera och behandla njursten
 • hur du tar bort RSV från en ny dagis plats
 • övningar utan maskiner
 • om faderskap DNA-test
 • kegal övningar för män
 • stadier av baby tillväxt under graviditeten
 • hur man skyddar sig från solens ultravioletta strålar
 • hur man verkligen sluta röka den här gången
 • Vilka är fördelarna med att sluta röka på huden?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com