övningar för stussen

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-14
Rumpan kroppens favorit ställe att lagra bort fett för att ökända regnig dag. Som sådan kan det vara den svåraste delen av kroppen till form och ton. När den kombineras med sunda kostvanor och regelbunden konditionsträning kan rätt övningar hjälpa till att tonen skinkorna att se bra ut i din favorit jeans. Det bästa är att du kan göra dem från bekvämligheten av ditt eget vardagsrum, behövs inget gym medlemskap

Du behöver:
milt rengöringsmedel med naturliga ingredienser för känslig hud.
Fuktgivande kräm allergivänliga.
100% bomull baby kläder och filtar.
Mild /naturligt tvättmedel.

en balansgång

Stå med fötterna axelbrett isär och hantlar (5 till 15 kg. Beroende på din kondition) i varje hand, armarna utsträckta framför dig i axelhöjd och palmer nedåt. Lyft vänster ben ett par inches bakom dig genom att böja på vänster knä. Höj din högra arm ovanför huvudet och håll i tre sekunder innan sakta sänks till utgångsläget. Upprepa denna rörelse med vänster arm. För bästa resultat, göra 10 hissar, fem på varje arm, innan man går ben och upprepa processen.

Knäböj

Stå med fötterna ungefär axelbrett isär och hantlar i varje hand vilar vid sidan av låren. Göra en grundläggande knäböj (som om att sitta i en stol) med din vikt på hälarna och knäna inte passerar framför tårna. Pressa din glutes tillsammans som du återvänder till utgångsläget. Upprepa denna rörelse 15 till 20 gånger.

För att göra denna grundläggande knäböj svårare, prova att öka dina vikter eller antalet knäböj du gör. Ett annat roligt alternativ är att dike hantlarna, och istället för stiger långsamt, hoppa i luften och landar på huk.

Tryck tårna

Lägg ner med ryggen platt på marken och knäna böjda i 90 graders vinkel, lår vinkelrätt mot golvet och fötterna i luften, och armarna vila vid din sida. Sakta trycker vänster tår på marken i 10 till 15 sekunder och sedan byta till höger tår i 10 till 15 sekunder och fortsätt byta fot i cirka en minut (beroende på din kondition). Observera att om du känner smärta i nedre delen av ryggen under denna övning, fortsätter rörelse utan att röra tårna mot marken för samma effekt minus smärta.

Previous:nothing Next:Varför är bacill resistenta mot desinfektionsmedel?

Relaterade artiklar


 • naturlig hemorrhoid bota
 • om osteopater
 • fritidsverksamhet för seniorer
 • övningar för dålig hållning
 • hur man detox efter att sluta röka och förbli sluta
 • hur läka ischias
 • smärtlindring för förlossning
 • hur man skriver en kort dödsruna
 • roll av psykiatrisk vård
 • progesteron effekter på ett embryo
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com