övningar utan maskiner

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-12-03
Motion utan maskiner är mer praktiskt och mångsidig än maskin-beroende träning. Maskiner tenderar att arbeta en enda muskel grupp eller begränsa användaren till en form av motion. Sport, kampsport utbildning, aerob sysselsättningar, kroppsvikt övningar, och användning av grundläggande utrustning varje erbjuda ett mycket mer varierat program med många fördelar. Varje innebär användning av flera muskelgrupper, tekniker som förbättrar balansen och koordinationen och effektivt träna hela kroppen

Du behöver:.
Anti-inflammatorisk medicin.
Ice.
Elastisk binda.

Aerobic Fitness

Löpning, promenader och simning är tre av de mest effektiva och populära metoderna för att komma i form. De är billiga, inte kräver mycket utrustning eller planering, och kan utövas ensam eller med en partner eller grupp. Nästan ingen instruktion som krävs och varje övning bygger uthållighet, styrka och kondition.

Sport

De flesta populära sporter kräver inte maskiner att spela eller träna för, och de flesta kräver lite eller ingen utrustning för medverkan. Vare sig spela sker med en grupp vänner eller som del av en organiserad liga, ger idrotten en möjlighet för delade motion och social interaktion, vilket kan hjälpa en del att upprätthålla ett träningsprogram. Sport kombinerar ofta flera aspekter av fysisk konditionsträning, från hjärt-och aerob fördelarna med att köra runt en tennisbana till styrketräning av brottning en motståndare.

Martial Arts

Kampsport arbete hela kroppen genom en lång rad av styrketräning och rörelser flexibilitet. Kunskaper som utvecklats ingår balans, kontroll, andningsteknik, och fokus. Dessa övningar bygger vitala energi som kallas chi eller qi, vilket leder till allmänna hälsa.

Kroppsvikt

Dessa övningar använder kroppsvikten för att driva muskler och utveckla styrka. Armhävningar, sit ups, knäböj, hoppar Tuck, sitter vägg och utfall alla hör till denna kategori. Välja flera övningar och utföra dem i tidsinställda eller numrerade uppsättningar, successivt öka räknas som man blir bättre på det. Variera rutin för att hålla musklerna från att bli alltför vana vid att en rutin och för att undvika överträning.

Yoga innehåller asanas, som tränar kroppen i stretching, balans och koordination tillsammans med styrka och uthållighet.

enkel utrustning

Enkel delar av grundläggande utrustning kan vara lika effektiva som dyra maskiner att uppnå en övergripande fitness. Jämfört med ett hem gym maskin, fria vikter är lättare att manipulera, mer portabla och erbjuder möjlighet att slutföra en rad olika övningar. De kan användas i kombination med andra pass-bära ett par som du kör för att öka svårighetsgraden och när du tar en paus, smyga in några hissar.

Previous:nothing Next:hur man kan kontrollera status för en graviditet Medicaid program online

Relaterade artiklar


 • kräfta öm peroxid behandling
 • hur man använder nattljus och linfrön under graviditeten
 • magkramper och klimakteriet
 • vad som orsakar infektioner tå?
 • hur man använder finasterid
 • den bästa fettförbränningen träning på ett löpband
 • varför sväller fötterna upp?
 • naturliga botemedel för halsfluss
 • spray tan information
 • tympanoplasty hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com