pool övningar för barnen

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-12-21
Pooler är en utmärkt resurs för att få dina barn att utöva under sommarmånaderna. De älskar att simma och kommer inte att klaga på att få ett bra träningspass. Pooler kan du få en bra konditionsträning medan du arbetar alla muskler i kroppen samtidigt. Det bästa är vattnet håller dig från att sätta någon belastning på dina ben och leder som du skulle uppleva under normala ur vattnet övningar

Begränsad Laps

Tid ditt barn medan de simma några varv. Simning är en utmärkt konditionsträning. Simma kan inte appellera till barn, men vänder den till en tävling och du har deras fulla, odelade uppmärksamhet. Du kan börja timing ett varv och sedan se om de kan förbättra sin tid nästa dag. Gör detta under en vecka och sedan öka den till två varv. Varje vecka kan du öka den genom ett varv. Om du har fler än ett barn du kan ha dem ras. Se vilka man kan fylla fem varv först. Detta kan vara lika motiverande som att använda ett stoppur.

Scavenger Hunt

Håll en tipspromenad i poolen. Det finns en hel del leksaker som flyter och mycket som sjunker. Kasta tio leksaker i poolen medan ditt barn inte är ute. Säg sedan gå och titta på när de simmar, dyka och flyta för att hämta alla leksaker. De får gott om motion och ha roligt gör det. Du kan fortsätta denna övning tills ditt barn har simmat och hämta leksaker i minst 30 minuter.

Basket eller volleyboll

Köp en basketkorg gjorts för en pool och sedan spränga en badboll. Spelar någon sport, även i vatten, är ett bra sätt att träna. Du kan öva skytte tunnband och simma hämta dina kulor, eller ordna ett spel med dina vänner. Om du spelar med dina vänner att du kommer att behöva två basket nät. Oavsett vilket lag gör flest korgarna vinner. Spela detta spel i 30 minuter och du har uppnått din träning kvot för dagen.

Om du inte är mycket i basket du kan spela volleyboll. Du behöver ett nät för poolen eller en tänkt linje att skilja två lag. Varje lag kommer att vilja slå bollen till andra sidan av poolen. Om ingen på andra sidan returnerar bollen, då de får en punkt. Om bollen slås ur poolen det räknas inte. Laget med flest poäng i slutet av 30 minuter är vinnaren.

Relä Tävlingar

Skapa några relä tävlingar i poolen för en rolig träning. Har barnen hoppa i poolen, hämta några ringar, dyka genom några innerslangar och simma under benen. Det första barn att röra vid andra sidan av poolen efter att ha slutfört alla dessa hinder är vinnaren.

Du kan också kasta och uppblåsbara dockan i poolen och ha tävlingar om vilka barn kan rädda dockan och ta sig runt alla hinder i poolen snabbast. Du kan även kräva att barnen att paddla på en flotte för så många fötter. Du kan nästan utföra alla typer av stafett du vill. Se dig omkring och använda de objekt som du har i ditt hem.

Previous:nothing Next:åksjuka behandlingar

Relaterade artiklar


 • hur vet du är nära att vara färdig med klimakteriet
 • graviditet samråd frågor
 • vad är orsakerna till hypokalcemi?
 • Hur ofta ska du sola inomhus?
 • hur man använder endoskop
 • Hur sluta röka
 • träningsplaner för att få muskelmassa
 • orsakerna till bruna fläckar innan en period
 • hur man ska behandla mössa baby vagga
 • hur man ska behandla neuropatisk smärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com