beteende blekning ändring teknik

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-01-08
Beteendemodifiering är stilen att ändra beteendet genom visat sig vara framgångsrik teknik. Det kan vara utformade för att ändra en persons handlingar och mentala makeup med hjälp av ja-och nej-stöd. Edward Thorndike myntade uttrycket och definitionen bakom den 1911. Han skrev en artikel under rubriken "Preliminär lagar Förvärvade Behavior, Lärande," och hänvisar till begreppet "ändra beteende" i hela den. Beteendemodifiering har använts framgångsrikt hos barn, liksom vuxna

Du behöver:.
Multivitamin.
Kamomill tepåsar.
Gurkor.
Vatten.
Ekologisk vetegroddar.

Historien bakom begreppet Beteendeförändring

BF Skinner, en amerikansk psykolog, var upphovsmannen till den operant betingning begrepp som innebär att beteendet kan formas genom positiv eller negativ förstärkning eller bristen på den. Grundläggande beteende modifiering som innebär blekning konceptet var rotad i Skinners operant betingning begreppet och dess övergripande inriktning på utbildning sinnet. Hans bok, organismers beteenden, publicerades 1938 och redogörs hans teorier.

Idén om Behavior Fading Ändring

Fading är en praxis som används som en form av beteende modifiering terapi. Det ses som en primär utförande som är iscensatt på ett sådant sätt som gör att den kan sakta tas bort, eller bleka, vilket i slutändan skulle ta den medfödda längtan bort, liksom. Längtan börjar blekna naturligt och därmed hjälper personen att lita mindre på behovet medan innehåller ett nytt beteende eller aptitude. Den är baserad på konditionering där en ny stimulans presenteras och den gamla stimulans långsamt frikännas eller bleknat bort. Den nya positiva impulser åsidosätter den gamla önskan med lyckad ändring.

Framgång Beteendeförändring

Behavior blekning modifiering har triumferande den behandlande hyperaktivitet störningar, attention-deficit, fobier, övergripande frågor ångest, sängvätning och tvångssyndrom sjukdomar bland annat.

Previous:nothing Next:halsont behandling & huskurer för spädbarn

Relaterade artiklar


 • Hur hjälper midol menstruationskramper?
 • Hur vita blodkroppar arbete?
 • sammanfattning av graviditeten stadier
 • var man kan köpa preggie poppar
 • Claritin-D 24 timmars biverkningar
 • hem rättsmedel för diarré under graviditeten
 • orsak av svamp
 • omsorg för personer som använder hemvård
 • pool övningar för barnen
 • hur man förebygger irit
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com