billiga lösningar för värmevallningar

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-01-01
Under dagen får du så varmt medan du är på jobbet som du tror att du kommer att bränna levande. Vore det inte underbart om du kunde sova hela natten igenom utan att uppleva nattliga svettningar eller navigera genom bara en dag utan att riva av sig kläderna i ett utbrott eller flott utanför i SubZero vädret eftersom du står i brand? Det finns billiga sätt att SÄTTA STOPP FÖR värmevallningar

Magnesium

The Journal of Clinical Oncology rapporter om att kvinnor som tar magnesium piller hitta befrielse från värmevallningar. Detta upptäcktes ganska misstag. Kvinnorna tog magnesium för annan anledning, i processen, upptäckte att inom 24 timmar efter intaget av magnesium tillägg att deras värmevallningar hade upphört. Magnesium används vanligen för behandling av eklampsi, högt blodtryck och andra hjärt-eller neurologisk sjukdom, enligt artikeln skriven av Thomas J. Smith, Massey Cancer Center, Virginia Commonwealth University, Richmond, Virginia

äppelcidervinäger

Vissa kvinnor svär att dricka 2 msk. äppelcidervinäger före sänggåendet botade dem av värmevallningar, enligt Earthclinic. com.

Soy

Dr Christiane Northrup rekommenderar att du tar 45 till 160 mg sojaisoflavoner varje dag och dra ned på enkla kolhydrater och socker för att minska förekomsten av värmevallningar.

Tips

Aarp. org rekommenderar att vara proaktiv om du upplever värmevallningar. Klänning i lager så att du kan ta bort det yttre lagret när du är hot-blinkar. Sov i ett kylrum. Tvätta händerna i kallt vatten så fort en varm blixt tänds. Sova med en kall pack under kudden. Om du vaknar med en varm blixt, vänd din kudde över och det blir fuktigt och kallt. Håll ett extra par nattlinne i närheten så du kan enkelt byta om du har dränkts din Pyjamas med svett.

Svart Cohosh

En del kvinnor väljer att ta silverax, enligt AARP. Det har dock varit senaste avslöjandena om att silverax kan orsaka leverskador. Rådfråga din läkare vad hon tycker.

Maca

Ta maca tillskott. Maca är en växt som odlas i Peru och har använts i århundraden för att hjälpa till med en persons styrka, uthållighet och libido, och det hjälper till att hålla värmevallningar. Den innehåller inte östrogen men har estrogenlike effekter på kroppen, enligt Medicin-plants. com. Maca rapporteras också lindrar torrhet i slidan, PMS och trötthet. Men om du använder en östrogen blockerare, t. ex. Tamoxifen (bröstcancer patienter) eller lider av en hormonellt relaterade cancer, till exempel en östrogen-mottaglig bröstcancer, eller har endometrios, är du avskräcks från att använda Maca, vilket är en ört.

E-vitamin

Freelibrary. com påpekar att vitamin E har befunnits vara effektivt för att hejda värmevallningar.

Previous:nothing Next:möjliga reaktioner mot bältros vaccination

Relaterade artiklar


 • om faderskap DNA-test
 • hur man kan stoppa inåtväxta tånagel smärta
 • effekterna av nikotin på blodkärlen
 • övningar för män att förlora magen fett
 • Så för att lindra smärta i brösten under graviditeten
 • spel på cirkulationssystemet
 • pool övningar för barnen
 • ideala kolesterol sortiment
 • graviditet information för män
 • Suboxone faq
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com