graviditet hemorrhoid behandling

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-01-24
Ett av de banes av graviditeten är utvecklingen av hemorrojder. Om en kvinna är lycklig nog att få igenom sin graviditet utan att få dem hon kan utveckla dem som en följd av extrem trycka under förlossningen. Om du är en av de olyckliga som plågas av "högar" under graviditeten, finns det några metoder du kan använda för att minska smärta och elände att du lider

Donuts

Sitt på en "donut", en Blow-Up innerslang ringen. Detta kommer att avlasta baken och hemorrojder. Ta dig tid varje dag att ligga ner och lägga upp fötterna. Om hemorrhoid är externa, komma tillbaka och försiktigt försöka driva det tillbaka upp i ändtarmen.

Trollhassel

Häll lite trollhassel på en bomullstuss och badda på hemorrhoid. Trollhassel är effektiva för att minska svullnad, inflammation och blödning. Få trollhassel fin och kall innan mättar bomullstuss. Den kalla kommer att må bra mot din hemorrojder.

Kiropraktor

Gå till kiropraktor-talet och se vilka tekniker som han kan använda. Förr i tiden användes kiropraktorer att pressa på vristen för att lindra hemorrhoid smärta. Detta är icke-invasiv och är en teknik som kan användas på gravida kvinnor.

Sitz bad och Jelly

Ansök vaselin till öppnandet av dina anus och på alla yttre hemorrojder som du har. Sitta i ett badkar fullt med varmt vatten eller köpa ett SITTBAD, placera den på toppen av din wc-stolen, fyll den med varmt vatten och plopp skinkorna i skålen med vatten. Detta kommer att minska din smärta.

Sitt på rätt sätt på toaletten

Dröj inte din avföring. När du måste gå, gå. När du sitter på toaletten, sätta en sex tum hög pall framför toaletten och stötta upp fötterna på den medan du är defecating. Detta kommer att avlasta en del av trycket på ändtarmen och hemorrojder. Även lättare sagt än gjort, försöka att inte anstränga när du har en avföring eftersom detta kommer att förvärra din pålar.

Vinäger

Enligt hemorrhoid Relief Info, blötläggning en bomullstuss i äppelcidervinäger och sedan badda din yttre hemorrojder med den mättade bomullstuss, borde ge dig en viss lättnad. Det bör också hjälpa till att lindra klåda som går längs med hemorrojder och dessutom minska svullnad. Om du kan tolerera det, dricka lite äppelcidervinäger, rak, för att minska svullnad och smärta som kommer från din inre hemorrojder.

Rådgör med din läkare

Babycenter. com rekommenderar hålla en kylklamp mot din hemorrojder. Fråga din OB-Gyn om det är en säker hemorrhoid aktuell lösning eller stolpiller som du kan använda under graviditeten.

Våtdukar, Kegel övningarna

Använd förfuktas våtservetter istället för toalettpapper eftersom de är mycket snällare på din hemorrojder. Babycenter. com rekommenderar även att du gör Kegel övningar, klämma dina vaginala muskler tillsammans, eftersom det ökar cirkulationen till rektala området och kommer att stärka anal musklerna, minskar chansen att du kommer att utveckla hemorrojder under graviditeten. Kegel övningarna kommer också tonen och stärka dina vaginala muskler, som hjälper dig att driva bättre när det är dags och möjliggöra en snabbare återhämtning efter förlossningen.

Previous:nothing Next:Graviditet och snabb viktuppgång

Relaterade artiklar


 • hur bli gravid genom att förstå konventionell infertilitet diagnos
 • graviditet skeden & trimestern
 • hur man förstår vad som orsakar svimning efter att ha ätit
 • hur är leukocyter bildas?
 • Vilka är de behandlingar för klubben fötter?
 • hälsosam måltid idéer för graviditet
 • urinvägsinfektion behandling för män
 • biverkningar av Cytotec
 • airbrush tanning tips
 • ångest och panik lättnad hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com