halsont behandling & huskurer för spädbarn

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-01-07
En halsont är normalt det första tecknet på ett virus. De flesta virusinfektioner kommer att passera utan någon medicinsk behandling. Med spädbarn finns det inget säkert sätt att veta vad de känner, så om de tecken på en halsont finns sedan hjälpa dem att få befrielse hjälper dem att vila och få bättre förr. Det är ganska lätt att lugna ont i halsen även hos spädbarn. Om barnet är Wincing, gråta eller gnälla när man sväljer, inte vill äta eller dricka mycket, kliar och ta tag i hans hals, då dessa huskurer hjälper.

Du behöver:
multivitamin
. Kamomill tepåsar.
Gurkor.
Vatten.
Ekologisk vetegroddar.

Kaffe

Gör en te med varmt vatten, honung och citronsaft (färska om möjligt). Blanda väl och låt den svalna tills den är varm men inte alltför varmt för barnet att dricka. Om barnet inte kommer att ta denna blandning i en flaska, prova skeda den i munnen. Smaka före servering för att kontrollera att det är mer söt än sur. Ge inte honung tills bebisen är minst ett år gammal.

Suger

Har barnet suga på en Popsicle eller våt fryst disktrasa. Det viktiga är att ge fukt och kyla utan att barnet kvävs av något. Det finns halsont rotskott du kan köpa över disk som barnet kan suga på den kommer att lugna och bedöva halsen.

Steam

Gör en varm ånga komprimera med varmt vatten, en tvättlapp och eukalyptus eller mentholated salva. Blöt trasan i den varma blandningen ringen sedan ut och låta svalna till en varm temperatur, placera tvättlapp på barnets nacke och bröst. Ångan kommer att ge fukt och värme kommer att vara lugnande att barnets hals. Eucalyptus är ett utmärkt naturläkemedel vid förkylning, trängsel och halsont.

Gnid

Rub a mentholated eukalyptus eller andra naturliga salva på barnets bröst och hals. Detta bidrar till att skapa värme och hjälper barnet att slappna av och andas bättre. En kombination av dessa metoder kommer att bidra till att ge lindring för barnets halsont och även hjälpa honom vila så hans lilla kropp kan bekämpa viruset. Om en halsont varar längre än fem dagar eller åtföljs av en hög feber, hosta dataintrång eller kräkningar, läkarvård behövs.

Previous:nothing Next:aktivt kol rättsmedel

Relaterade artiklar


 • Vad gör det kardiovaskulära systemet?
 • sätt för barn att utöva
 • hur man kan slå stress snabbare
 • vanliga fotproblem inom primärvården
 • mycket socker diet effekter på de äldre
 • Därför får du halsbränna under graviditeten
 • botemedel för en baby mage virus
 • hur man dödar svamp
 • hjärnan näring för barn
 • emu olja & smärtlindring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com