hur man kan minska myostatin

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-01-22
Myostatin (eller tillväxt differentieringsfaktor 8) är ett protein som produceras i skelettmuskulaturen celler och som hämmar eller begränsar tillväxten av skelettmuskulaturen vävnad hos människa, andra däggdjur, fåglar och fiskar. Högre koncentrationer eller helt enkelt enbart verksamhet myostatin i kroppen kan resultera i muskler som är mindre utvecklade, och backväxeln om något annat. Ett antal studier tyder på att hämning eller avlägsnande eller minskning av myostatin leder till en märkbar tillväxt av stora muskler. Idrottare brukar hitta sätt att använda en myostatin hämmare för hans muskelmassa att öka och i processen, öka ämnesomsättningen som följaktligen bränna kroppsfett. Även allt är fortfarande i teorin efter observationer i boskap och möss laboratorium, det viktigaste målet för forskningar på myostatin är att effektivt, om inte helt, hämmar det för att producera större muskler i idrottsman utan större ansträngning, samt att ge en botemedel mot muskeldystrofi (förtvining av musklerna). Hittills finns det olika sätt att minska myostatin i kroppen och det är bäst att bekanta dig med dem

Du behöver:. .
Myo-Blast CSP-3 (120 kapslar)
Champion MyoStim (120 kapslar).
Pinnacles AnabolX (180 kapslar).
Tillväxthormon (oralt eller injektioner).
Testosteron (oralt eller injektioner).
Folstaxan kosttillskott.

anvisningar


1.
Ta 500 mg 2 till 3 gånger per dag Myo-Blast CSP-3. Detta är en syntetisk form av brunalger Cytoseira canariensis tros hämma myostatin genom att binda med det. Samma åtgärd är producerad av läkemedlet heparin men den senare kan orsaka biverkningar som kan vara dödlig. Öka mängden protein i din kost för att komplettera Bråk C.
2.
Ta en kapsel av Champion MyoStim, en annan syntetisk form av brunalger som nämns ovan, fyra gånger dagligen på fastande mage och utan mat därefter för de kommande 30 minuterna.

3.
Ta 2 kapslar dagligen i Pinnacles AnabolX Plus om du väger 125 u00A3 eller lägre, 4 kapslar dagligen om du väger upp till 225 kg, och 6 kapslar om dagen om vikten är över 225 lbs. Antalet kapslar tas dagligen är att delas lika mellan morgonen och eftermiddagen. Den aktiva substansen Cytoseira canariensis kommer att neutralisera effekten av myostatin.
4.
Ha en billiopancreatic avledning (avlägsnande av delar av magsäcken genom gastric bypass operation) för att få viktminskning och en Motsvarande minskning i myostatin.
5.
Ta en kombination av tillväxthormon (GH) (fem mikrogram /kg /dag) och testosteron. GH har länge använts av professionella idrottsmän för att förbättra sin kondition. En kombination av GH med testosteron tros orsaka en betydande minskning av myostatin i kroppen.
6.
Delta i en lång tungt motstånd träning rutin. Detta är också tros ge en motsvarande minskning av halterna av myostatin.
7.
Ta Folstaxan, en rik källa av follistatin, en annan kemikalie som binder till och hämmar myostatin. Det är ett kosttillskott från en aviär källa.

Tips och varningar


 • Rådfråga alltid din läkare eftersom de är de enda som kan besluta om att be dig sluta använda ett särskilt tillägg eller sänka sin dos vid biverkningar uppstår. De är också de som kan avgöra vilken typ av myostatin hämmare är bäst för dig, eller om du verkligen behöver en eller inte.
 • Myostatin droger kan kan utlösa och påskynda härdning av senor och därför minskar deras flexibilitet och användning när det gäller att absorbera stötar. Följaktligen kan fysiska skador härrör från detta.


 • Previous:nothing Next:lättnad för äldre höftproblem

  Relaterade artiklar


 • tympanoplasty hos barn
 • hur du får ditt barn att gå upp i vikt
 • lätt potträning
 • hur man håller svalna på en varm, varm dag
 • hur påverkar salt pH i vattnet?
 • hur man hittar en medhjälpare hemsjukvård
 • hur du tar bort ringar under ögonen
 • lindriga utvecklingsstörning symtom
 • bästa kuren mot munsår
 • biverkningar av avsvällande medel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com