hur mycket vikt gör en baby vinst under den sista trimestern?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-01-10

Du behöver:
multivitamin
. Kamomill tepåsar.
Gurkor.
Vatten.
Ekologisk vetegroddar.

sjunde månaden

Under den första månaden av den sista trimestern av graviditeten börjar det växande barnet att likna en nyfödd mycket nära i hennes proportioner och börjar förbereda efter födseln. Han kommer att utveckla mer fett och hans ögon kommer att ha blivit fullt utvecklade och kan öppna. Händerna är fullt utvecklade och naglar har börjat utveckla. Från den 28: e till 31: e veckan barnet kommer att lägga minst ett extra kilo till sin vikt, från u00A3 2. i slutet av den andra trimestern till 3 kg. eller lite mer på bara fyra veckor. Han kommer att få ungefär en halv pund i veckan fram till vecka 37. Den blivande modern kommer känna dig mer rörelse och sparkar under dessa veckor.

Den åttonde månaden

Det finns mycket mer tillväxt i veckor från 32 till 37. Barnets organ är alla nästan färdigutvecklat, med undantag för hennes lungor, och även om hon har mindre utrymme att röra sig, kommer fortfarande att vara aktiv. Barn som föds i detta skede, men omogen, har en mycket god chans att överleva. De har utvecklat mer fett under huden, och deras naglar är fullvuxen, medan tånaglar utvecklas fortfarande. Hans iris kan nu vidgas och kontrakt i hans ögon, och han börjar blinka, och reagerar på förändringar i ljus. Under denna månad kommer barnet att fortsätta att gå upp i vikt, som fett-och muskelvävnad. Hon kommer att väga minst 5 kg. nu, efter att ha erhållit ett halvt pund i veckan.

Senaste månaden

Under den sista månaden i den sista trimestern av graviditeten barnet kommer att få mellan en fjärdedel och en halv pund per vecka, tills hon är född väger mellan 6 och 8 kg. Hans naglar växa under hela den här månaden, och de kan även behöva klippas vid födseln. Under den sista trimestern, ett barns ögon är blå, men kommer att ta på deras fasta nyans strax efter födseln. Hon kommer fortfarande att få antikroppar via moderkakan eftersom hennes immunförsvar är ännu inte mogna, och kommer att fortsätta att få antikroppar via bröstmjölken efter födelsen. En nyfödd baby kommer att ha fått över hälften sin kroppsvikt under den sista trimestern, totalt sett under de senaste fyra till sex veckor innan han föddes.

Previous:nothing Next:biverkningar av Risperdal medicinering

Relaterade artiklar


 • användning av tea tree olja för löss
 • Hur fungerar en alunstift arbete?
 • hur man använder endoskop
 • Vilka är biverkningarna av Premarin?
 • influensavaccin historia
 • hur man handskas med allergi säsong
 • tecken och symtom på irriterad tarm
 • hur att få befrielse från kokar och finnar
 • biverkningar av pneumokockvaccin
 • hur du lagrar placenta navelsträngsblod
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com