lättnad för hemorrojder

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-01-09
Om du aldrig har drabbats av hemorrojder, vet du inte vad du saknar. Det är den värsta. Om du har dem, allt du vill göra bli av med dem och ju förr desto bättre. Det finns olika metoder för att hantera smärta och obehag av hemorrojder

Du behöver:. .
Multivitamin
Kamomill tepåsar.
Gurkor.
Vatten.
Ekologisk vetegroddar.

SITTBAD

Mycket av den smärta som du upplever när du har hemorrojder orsakas av inflammation. Sitt i en SITTBAD eller helt enkelt få i ett badkar fyllt med varmt vatten. Vattnet kommer att bidra till att minska inflammation, smärta och klåda som du upplever. En SITTBAD är faktiskt en plastbalja att du passar in över toaletten. Det fylls med vatten och du sitter på den i 15 respektive 20 minuter, och detta ger lindring från smärtan av hemorrojder. Du kan få samma resultat genom att sitta i en balja med vatten.

Infraröd koagulation, Banding

Enligt hemorrhoid Relief Center (se referens 1), finns det rutiner och behandlingar inklusive IRC, IR koagulation, vilket är en icke-invasiva, icke-kirurgisk behandling hemorrhoid. Detta förfarande går snabbt och patienter tolererar det väl, enligt mitten. Den består av en liten sond kontaktar området ovanför hemorrhoid och utsätta vävnaden till en snabb puls av infrarött ljus. Venen koagulerar och denna utveckling leder till hemorrhoid att krympa och och drar sig tillbaka. Denna behandling kan leda till att patienten känner ett lätt känsla men det är inte allmänt smärtsamt. Ingen anestesi behövs inte.

Banding av hemorrojder är en annan teknik. Det används på utbuktning blodkärl eller hemorrojder i ändtarmen och anus. Ett band sätts runt hemorrojder, skära av cirkulationen blod blod. Den hemorrojder krympa och sedan ramlar av.

Ibuprofen

Ta en Ibuprofen, om det inte är kontraindicerat av andra läkemedel som du tar. Detta kommer att bidra till att minska svullnad. Släpp dina fötter. Ligg ner. Stötta upp benen.

Hemorrojder Krämer och stolpiller

Applicera över disk hemorrhoid grädde till hemorrhoid eller infoga ett stolpiller, som kommer att handla om inre hemorrojder, enligt Thehemorrhoidrelief. info (se referens 2). Om du har inre hemorrojder du kan behöva ändra din kost, kanske undvika alkohol, nötter, kryddstark mat och koffein eftersom dessa livsmedel kan irritera tarmen och anus och ändtarm. Du vill undvika att skapa en inflammation eftersom det verkligen kommer att skruva upp din hemorrojder.

Undvika förstoppning

Försök att inte bli förstoppad eftersom detta verkligen kommer att förvärra din hemorrojder. Undvik förstoppning genom att dricka mycket vatten och få tillräckligt med fiber i din kost.

inte Strain, lära sig att sitta på toaletten

Försök att inte anstränga när man har en avföring eftersom detta kommer att irritera dina hemorrojder. Hemorrhoid Relief Info rekommenderar att placera en sex tum hög pall framför toaletten. När du har en avföring, sätta ner fötterna på pallen. Detta kommer att bidra till att undanröja stam. Undvik att lyfta tunga föremål, eftersom detta kan utlösa förödelse på hemorrojder. Använd våtservetter istället för toalettpapper eftersom våtservetter är vänligare mot din hemorrojder än papperet.

Hem Rättsmedel

Gör en salva från cayennepeppar och tillämpa den på hemorrojder. Om du har inre hemorrojder, överväga att vidta cayennepeppar kapslar. Detta kommer att hjälpa till att hantera den inflammation inifrån och ut. Fukta en bomullstuss i äppelcidervinäger och badda bomullstuss mot din yttre hemorrojder två till tre gånger om dagen. Detta bör bidra till att undanröja den klåda som går längs med hemorrojder och bör minska svullnaden också. Drick äppelcidervinäger att minska svullnad och inre hemorrojder som, naturligtvis, kan du inte komma med en bomullstuss, enligt The hemorrhoid Relief Info.

kirurgiskt avlägsnande

Ibland kirurgiskt avlägsnande är oundviklig. Det finns flera tekniker som är anställda idag inklusive en som är känd som Milligan-Morgans Technique. Detta är den mest populära hemorrhoid kirurgi. När du använder denna teknik är de tre viktigaste hemorrhoid kärlet bort faktiskt, och efteråt, tre päronformad snitt lämnas öppen. De är åtskilda av hud och slem. Att göra operationen så sätt undviker möjligt stenos. Ett annat alternativ är Ferguson Teknik, som utvecklats av DrFerguson 1952. Tekniken är en version av Milligan-Morgans Technique med den enda skillnaden att snitt är helt eller delvis stängs med stygn som senare tas upp. Detta sätt att ta bort hemorrojder anses vara den "gyllene standarden" som alla andra tekniker jämförs. Vissa läkare väljer att ta bort hemorrojder genom användning av lasrar. Laserljuset förångas hemorrhoid. Det finns inte mycket smärta inblandade medan återhämtningen från standard hemorrhoid kirurgi kan vara ganska lång och smärtsam.

Previous:nothing Next:vilket skede i graviditeten gör aptit förändras?

Relaterade artiklar


 • hudcancerprevention för barn
 • hur man kan bota degenerativa sjukdomar skiva
 • symptom på formel allergi
 • övningar för att tona rumpan
 • sömnapné hos små barn
 • graviditet kost begränsningar
 • Hur man naturligtvis behandla, förebygga och undvika infestationer huvudlöss
 • hur man kan slå stress snabbare
 • spel på cirkulationssystemet
 • Smärtlindring under VBAC arbetsmarknaden
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com