Vad kan antimykotika orsaka?

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-02-13
Antimykotisk läkemedel kan orsaka livshotande biverkningar när en person använder den muntliga former eller den injicerbara former. Förutom möjligen orsakar allvarlig skada för en persons liv, kan antimykotika också farliga för din hälsa i kombination med andra medications. Therefore, en person som tar eller använder ett svampdödande måste vara mycket försiktig med alla mediciner hon tar.

Du behöver :
hopp
. stöd från vänner eller familj.
böcker om att hantera sorg.

Vad är en svampinfektion?

Antimykotika, enligt TheFreeDictionary. com, är läkemedel som används för att behandla infektioner i olika delar av kroppen. I grund och botten en svampinfektion kan hända var som helst i eller på kroppen, inklusive fötterna och huvudet. En svamp är en organism som kan vara antingen encelliga eller fintrådiga. En svamp gör inte sin egen mat som en planta skulle därför en svamp kommer att behöva leva på något annat. Det är där du kommer in i att bli det objekt som svampen lever av av. Svampar trivs i fuktiga, mörka platser, inklusive vissa delar av kroppen.

Typer

En person skulle behöva bli av med svampinfektion genom att ta mot svamp medicin. Det finns två typer av svampinfektioner: systematisk svampinfektioner som uppträder djupt i kroppen eller huden och ytliga svampinfektioner. En person skulle förskrivas rätt medicinering för att gå med den typ av svampinfektion. En systematisk infektion skulle kräva en systematisk svampdödande t. ex. ketokonazol.

Farligt

Enligt TheFreeDictionary. com, en person som använder flera olika typer av antimykotika kan uppleva livshotande biverkningar när de tar den muntliga former av itrakonazol, eller till och med ketokonazol. Det anges också att den injicerbara formen av mikonazol tas tillsammans med vissa andra läkemedel kan vara farliga för din hälsa. Droger som astemizol, cisaprid, antidepressiva och teofyllin när det tas med en svampdödande kan vara livshotande också.

Många läkemedel

Antimykotika även bör inte tas tillsammans med en lista av andra läkemedel på grund av vad TheFreeDictionary. com villkor som en person upplever en "dålig reaktion," även om det inte i detalj vad det kunde vara. Förteckningen omfattar: paracetamol (Tylenol), manliga hormoner, kvinnliga hormoner som östrogen, antihistaminer, muskelavslappnande medel, blodförtunnande medel som warfarin, antidepressiva och läkemedel för andra typer av infektioner

Cancer

Människor som är relativt friska och utnyttja fungal läkemedel tenderar att vara behandlingsbara patienter. Men för en person som har cancer och vars immunsystem har äventyrats av kemoterapi, kan svampinfektion bli mer allvarliga. Därför måste en person som har en svampinfektion och cancer måste agera snabbt och få omedelbar behandling innan svampen tar över.

Varningar

Samtidigt som flukonazol, enligt TheFreeDictionary. com, sällsynta men allvarliga biverkningar har inträffade i människor. Vissa människor har upplevt nässelutslag, klåda och svullnad. Andas och svälja problem har också förekommit hos vissa personer. En plötslig blodtrycksfall också kan hända när du tar detta läkemedel.

Ketokonazol användare att ta denna medicin muntligen måste också tittade eftersom det, enligt TheFreeDictionary. com hemsida har en del människor i sällsynta fall upplevde anafylaxi, en stängning av halsen. Det kan hända mycket sällan när en person tar sitt första dosen.

Health Care Professional

Innan utnyttja eller ta oralt en svampdödande medicin, tala med läkare och berätta din läkare om alla läkemedel du tar till hålla läkemedel interaktioner till ett minimum. En person som använder ett svampdödande medicin får ofta levervärden på grund av risken för interaktioner. På grund av det faktum att ett svampdödande medicin kan behöva tas i anspråk för flera veckor, flera månader, eller för kanske upp till ett år, bör en person få regelbundna läkarkontroller för att göra vissa av antfungal gör sitt jobb korrekt utan obehagliga biverkningar.

Previous:nothing Next:Var ska avfuktare användas?

Relaterade artiklar


 • hur man verkligen sluta röka den här gången
 • varför är det viktigt att dricka vatten direkt efter att ha tagit aspirin?
 • Hur man naturligtvis behandla, förebygga och undvika infestationer huvudlöss
 • svullen sköldkörtel orsaker
 • hur du berättar ditt barn du dör
 • hur man kan stoppa plåga dig själv med att vilja sluta röka.
 • hur man ansöker gentamicinsulfat ögondroppar
 • blockerade äggledare behandling
 • naturläkemedel mot klimakteriet
 • vad som väntar vid 28 veckor gravid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com