beroende återhämtning information

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-02-11
Det finns ett antal olika ämnen som människor kan bli beroende, inklusive illegala droger, over-the-counter eller receptbelagda läkemedel, cigaretter och alkohol. Addiction Recovery är en process genom vilken en person med missbruksproblem kan söka hjälp för både den fysiska och emotionella aspekterna av missbruk och det grepp som den har på dem

Du behöver:. .
Hoppas
stöd från vänner eller familj.
böcker om att hantera sorg.

Betydelse

Beroendet är olika för alla, så beroendet återhämtningen är också unik från en person till nästa. Den största betydelsen i missbruk indrivning för människor som inte kan sparka beroende på egen hand. Det finns också grader av missbruk på grund av kraften i den misshandlade ämnet. Till exempel att sluta en cigarett vana eller en känslomässig beroende av marijuana är inte detsamma som att försöka övervinna en heroin eller alkoholberoende.

Typer

Det finns ett antal olika typer av beroende återhämtning beroende på vilken typ av beroende, längden på missbruk och intensiteten i sitt missbruk. De flesta typer av återvinning är kategoriserade baserat på beroendeframkallande handling eller substans. Behandling för droger, alkohol, depression, spelberoende, ätstörningar, rökning och sexmissbruk är alla exempel på behandling beroende återställningsalternativ.

Tidsplan

Det finns kortsiktiga och långsiktiga beroendet återhämtning behandlingar, beroende om behovet av kunden. Kortsiktiga beroendet återhämtning kan vara allt från några veckor till några månader. Långsiktigt beroende av återvinning, kan lätt vara lika länge som ett år för kunder att hantera mycket starkare missbruksproblem.

Funktioner

Det finns två huvudsakliga funktioner i program beroende återhämtning. Det första steget är att övervinna fysiska beroendet genom avgiftning och läkning. Det andra steget i missbruk återvinningsprocessen är terapi och behandling skede, vilket innebär att göra livsstilsförändringar och eliminera dåliga vanor till förmån för hälsosammare sådana. Båda dessa åtgärder är nödvändiga för att förhindra missbruksproblem upprepas. Addiction återhämtning program är också kunna kortsiktiga och långsiktiga, slutenvård eller öppenvård. Arbeta med tillägg återhämtning kurator kan hjälpa dig avgöra vilka av dessa missbruk återvinning program som passar dig.

Missuppfattningar

En av de missuppfattningar som ofta förknippas med personer som behöver missbruk återvinning eller rehabilitering är att när du är alkoholist eller en narkoman, kommer du alltid en. Detta är inte alltid nödvändigtvis fallet, som med rätt beroende biståndet för indrivning, kan personer med missbruksproblem frågor övervinna dessa laster. Återställning från ett beroende ingår att skapa sunda vanor och processer för att flytta på med ett liv utan inflytande av droger eller alkohol.

Nästa steg

De resurser i den här artikeln ger en avvikelse för personer med beroende personligheter som söker hjälp. Arbeta med ett beroende återhämtning rådgivare hjälper dig att avgöra var du står och vart man ska gå härifrån för att få den hjälp som du behöver. Ingen behöver gå igenom beroende återhämtning på egen hand och rätt assistans finns där ute när du är beredd att be om den.

Previous:nothing Next:meny till kvinnor med interstitiell cystit

Relaterade artiklar


 • talterapi språkliga aktiviteter
 • sinusinfektion lättnad under graviditeten
 • Hur testosteron tillväxt hjälpa muskler?
 • vitamin rekommendationer för barn
 • Hur man vet om din vattenflaska är säkert
 • gratis kid motion planer
 • sätt att få friska lungor
 • vad är en kolesterol gräns?
 • hur vet du är nära att vara färdig med klimakteriet
 • över disk graviditetsillamående botemedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com