lättnad för värmevallningar

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-02-02
Värmevallningar bane av många kvinnor att gå igenom klimakteriet. Om du någonsin rodnade, vet du hur värmen genomsyrar i ansiktet, ibland orsaka en fin glans av svett. Nu Multiplicera det med minst tio och uppleva spola från tårna till din panna, och du börjar förstå varför värmevallningar kan göra kvinnor så olycklig. Fine en minut, drypande av svett nästa, värmevallningar komma när som helst på dagen eller natten, vilket ofta gör sömn svårt, om inte bara obehagligt. Däremot kan flera hem rättsmedel för värmevallningar erbjuda effektiva och billiga lättnad.

sojaprodukter

Många kvinnor upplever att äta livsmedel som innehåller soja bidra till att minska värmevallningar. Sådana livsmedel omfattar sojamjölk, tofu, miso, hela sojabönor samt pulver soja används ofta i protein shakes och drinkar. Sojaprodukter är vanligt förekommande i Asien, där färre kvinnor verkar påverkas av vallningar. Soja innehåller isoflavoner, som liknar östrogen, ett kvinnligt hormon som minskar under klimakteriet.

Black Cohosh Kaffe

generationer kvinnor svär vid silverax te, som används huvudsakligen i Europa för att lindra värmevallningar. Medan Mayo Clinic stater finns det få bevis för sambandet mellan alkoholkonsumtion mellan 20 till 60 mg av silverax te tre gånger om dagen med lindring av värmevallningar, har kvinnor försöker pracka på dess fördelar för årtionden.

Vitamin E

Med mellan 400 IE och 800 IE av vitamin E dagligen är också ett gammalt hem botemedel mot värmevallningar och de fruktade nattliga svettningar. En antioxidant, har användningen av vitamin E för menstruella värmevallningar studerats sedan 1940-talet i USA kombinera de positiva effekterna av silverax, är soja och E-vitamin används ofta av kvinnor för överlägsen lättnad som ett alternativ till ersättare drog hormon behandlingar.

Previous:nothing Next:effekter av en vegetarisk kost på barn

Relaterade artiklar


 • de bästa sakerna att göra innan & efter sex när man försöker för en baby
 • Så för att lindra smärta i brösten under graviditeten
 • spray tan information
 • vad som orsakar en sätesbjudning presentation?
 • om osteopater
 • ryggövningar under graviditeten
 • hur man beräknar mg / kg / dag
 • hur påverkar serotonin i hjärnan?
 • hur du väljer björnbär med din familj och njuta av naturens godhet
 • snabbaste sättet att bli gravid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com