vetenskapen om viktminskning

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-02-03
Hemligheten till att förlora vikt är verkligen handlar om naturvetenskap och matematik. Om du känner till rätt formel, vet du exakt hur mycket vikt du förlorar vid varje given tidpunkt. Du får också veta exakt vad de ska äta och hur mycket för att gå ner i vikt. Räkna ut den rätta formeln och förstå hur din kropp fungerar kommer att avgöra din framgång

Identification

Det finns några vetenskapliga fakta om viktminskning, men inte alla gäller för alla. Människor som väger mer och har mer fett gå ner i vikt snabbare med bantning än motion än människor som redan passar och bara vill förlora säga 10 eller färre pounds. Ditt Body Mass Index, eller BMI, är en viktig faktor för hur friska ni är och hur du ska gå ner i vikt. Kroppens tillstånd, såsom kondition, sjukdomar såsom högt blodtryck eller diabetes, kan också spela en viktig faktor i hur du ner i vikt.

På grund av den extrema varianter av faktorer som avgör om du kan eller inte kan gå ner i vikt, det är anledningen till många artiklar och böcker talar om att du bör söka läkare för att hjälpa hjälpa dig i din viktminskning mål. En läkare kan kontrollera din kropp och hjälpa dig att förverkliga dina mål, och precisera var du kanske måste göra förändringar.

Identifiering

En fullständig kilo fett är 3. 500 kalorier. Bränn att många kalorier, och du förlorar ett halvt kilo fett.

Din kropp naturligt bränner kalorier under dagen. Detta beror på din BMI, och flera andra faktorer. Du kan vanligtvis avgöra hur många kalorier du bränner naturligtvis på en dag. För de flesta människor kan det falla mellan 2. 000 och 2. 500 brända kalorier, naturligtvis, från att göra varje dag saker. En miniräknare kan hjälpa dig att avgöra hur många kalorier du bränner. Din läkare kan också hjälpa dig att räkna ut detta nummer.

Formula

Låt oss säga att du bränner i genomsnitt 2. 500 per dag från din egen regelbunden, daglig verksamhet. Din läkare kan rekommendera dig att försöka begränsa ditt kaloriintag till 1500 kalorier per dag. Det är i genomsnitt 1. 000 förlorade, varje dag, utan någon extra ansträngning från dig än att begränsa kalorier.

Så för varje fyra och en halv dag, har du förlorat ett halvt kilo fett. Det är ungefär ett och ett halvt pund av fett förlust en vecka, under förutsättning förbrända kalorier av din kropp och de begränsade kaloriintag ligger i linje.

Betydelse

På grund av ovanstående formel kan du avgöra hur mycket fett du bör vara förlora, och du kan också arbeta för att förbättra hur mycket fett du förlorar varje vecka. Till exempel kan utöva öka hur många kalorier du bränner per dag. En 30-minuters aerob träning kunde bränna 250 till 300 kalorier eller mer. Detta kan vara ytterligare en halv pund för ett halvt kilo fett förlorade i veckan med konsekvent träning. Kanske kommer du att träna två gånger om dagen. Kanske kommer du att växla från aerob till styrketräning.

Bygga muskler med styrketräning förbättrar basen antalet brända kalorier på ett ge dagen, så när du bygger muskler, kommer du att bränna fler kalorier naturligt under dagen. Det är därför det är rekommenderat att kombinera aerob träning och styrketräning.

Betydelse

En annan viktig del i denna formel är mat. När du begränsar kalorier, tenderar man också att titta på den mat du äter. Medan du kan äta glass, skulle du behov av att minska mängden, annars en skål med glass skulle vara allt du kan äta hela dagen, vilket inte på något sätt rekommenderas eftersom det är ohälsosamt. Läkare kommer att säga att om du fyller dina måltider oftast med lågt kaloriinnehåll livsmedel, som frukt och grönsaker, kan du faktiskt äta mer. Fyllning livsmedel som frukt och grönsaker innehåller mycket få kalorier, och du kan äta mer av dem, så att du inte kommer att vara hungrig och ändå gå ner i vikt. Detta är den enklaste vetenskapliga formel för att gå ner i vikt.

Previous:nothing Next:hur man talar om bröstcancer

Relaterade artiklar


 • botemedel för irritabilitet
 • hur man dödar svamp
 • sätt att identifiera och behandla njursten
 • hur man förbereder sig för att stoppa eller sluta röka
 • hur är kolesterol mäts?
 • vad höjer diastoliskt blodtryck?
 • behandling för rotavirus
 • träningsplaner för att få muskelmassa
 • vitamin rekommendationer för barn
 • Suboxone faq
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com