Ägglossningstest instruktioner

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-03-22
Ägglossningstest kan hjälpa kvinnor som försöker bli gravid avgöra när de är mest fertila. Normalt kvinnor är bara bördig i cirka två dagar varje månad så timingen är viktigt när man försöker bli gravid. Ägglossning kit kan behöva användas för många månader innan graviditet. En kvinna som har inte utformats inom ett år bör rådfråga en läkare om eventuella problem stör befruktningen

Hur Ägglossningstest Arbete

Ägglossningstest är konstruerade för att upptäcka luteiniseringshormon finns i urinen, vilket tyder på att en kvinna är fertil. Det luteiniserande hormon släpps 24 till 36 timmar innan ett ägg frigörs. De flesta ägglossningstest kit består av sju tester så att en kvinna kommer att ha tillräckligt att använda under den vecka hon misstänker att ägglossning kan inträffa.

När ägglossningen tester skall användas

För att använda en färdig ägglossning prediktor effektivt, en Kvinnan måste först bestämma längden på hennes menstruationscykel genom att räkna hur många dagar inträffar mellan början av varje menstruationscykel. Om cykel längd varierar används medelvärdet. Den genomsnittliga cykeln längd är 28 dagar. En kvinna med en 28 dagars cykel skulle börja använda ägglossningstest dagligen med början den dag 11 i hennes cykel. Ett diagram för att avgöra testning dagar finns på First Response webbplats. Testet kan utföras när som helst på dygnet, men bör göras vid ungefär samma tidpunkt varje påföljande dag.

När ägglossningstester visar att luteiniserande hormon är närvarande, en kvinna kan planera samlag under 24 och 36 timmar efter det positiva testet.

Hur Ägglossningstest ska användas

Dessa instruktioner är specifika för det första svaret ägglossning kit. Den ägglossningen testning minnet bör tas bort ur förpackningen. Testet bör hållas i en hand med resultaten fönster vänd bort från dig. Den absorberande spetsen ska hållas i urinstrålen i 5 sekunder. En alternativ metod är att samla urin i en kopp och sedan hålla den absorberande spetsen i urinen i 5 sekunder. Resultaten kan avläsas efter fem minuter. En rosa linjen visar att ingen luteiniseringshormon inte upptäcktes, två rosa linjerna visar att luteiniseringshormon upptäcktes och att samlag ska planeras omgående för att öka chanserna för graviditet.

Om provet inte visade närvaro av luteiniserande hormon, ytterligare en provning ska ske nästa dag och så vidare tills luteiniseringshormon upptäcks. Ibland kommer ingen luteiniserande hormon upptäcks inom en tidsperiod på sju dagar och en annan kit kommer att behöva användas för att fortsätta att upptäcka processen.

Previous:nothing Next:Definitionen av sjukhusvård akut vård

Relaterade artiklar


 • hur man kan spara ditt liv med en egen Heimlich manöver
 • långsiktiga effekter av tidig födsel
 • hem rättsmedel för diarré under graviditeten
 • hur man kan förebygga rotavirus hos spädbarn och småbarn
 • definition av övergrepp mot äldre och vanvård
 • vad som orsakar en hög PSA nivå?
 • förändringar i menstruationen
 • processen för apoptos
 • naturlig botemedel för pediatrisk förstoppning
 • hur man förlorar hicka med en hem åtgärda
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com