ansiktsservetter fakta

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-03-17
Ansiktsservetter är användas i skolor, kyrkor, begravning salonger, läkare kontor --- nästan överallt att deras användning kan det vara befogat. De flesta människor hänvisar till ansiktsservetter som "Kleenex", men det är det ordet faktiskt är en varumärkesskyddad varumärke för ansiktsservetter som tillverkas av Kimberly-Clark

Du behöver:
mycket vatten
. . Grapefrukt, tranbär, granatäpple och andra hälsosamma juicer.
Detox teer som ryska Kombucha te, finns på hälsokost butiker.
Detox kosttillskott, såsom mjölk tistel frö.

Historia

Ansiktsservetter i sin tidigaste formen hade använts i Japan för hundratals år innan det ens infördes till väst. Kimberly-Clark var avgörande att främja användningen av ansiktsservetter genom tillverkning av dess "Kleenex u00AE" varumärke.
Även ansiktsservetter ursprungligen var avsedda för användning av kvinnor för att ta bort kall grädde (som vanligen användes för att ta bort smink, särskilt tunga steg smink), tillverkarna lärde sig snart att fler och fler människor av båda kön i stället var att använda produkten att snyta sig. När en undersökning visade att detta var den huvudsakliga användningen för ansiktsservetter, ändrade tillverkaren inriktning på sin marknadsföring insatser från i första hand kosmetisk användning koncentrera sig på de hygieniska vinkel istället.

Typer

Det finns nästan lika många typer av ansiktsservetter som det finns människor som använder den. Doftande eller oparfymerade, en-, två-eller tre skikt, med lotion eller utan lotion, med aloe extrakt, även med mentol extrakt, som tillåter en person att både blåsa näsan och andas in ångor mentol samtidigt. Ångorna stöd i gallring slem, vilket gör näsa-blåsa mer produktiv.

Funktion

Även huvudfunktion ansiktsservetter är dess användning för att snyta sig, kan ansiktsservetter användas på många olika sätt. När man märker att man i ett badrum (offentlig eller på annat sätt) utan toalettpapper, kan ansiktsservetter utföra samma funktion som toalettpapper.
Ansiktsservetter kan spolas, men är det en bra idé att antingen låta den lösas upp något först eller använda ett stycke och spola, och upprepa processen för att undvika att ett papper täppa på en toalett.
Ansiktsservetter kan användas som en disponibel tvättlapp, då lätt fuktad med vatten (eller, som praktiskt taget varje mor har gjort, saliv). Det kan strimla ganska snabbt, men det kommer tillräckligt länge för att tjäna sitt syfte.
Papper blommor kan göras genom att flera ark ansiktsservetter tillsammans och inslagning och vika dem tills en blomma form bildas. Många en parad flyta är dekorerat med ansiktsservetter blommor.

Storlek

Storleken på den genomsnittliga ansiktsservetter beror på måtten på lådan eller förpackningen den levereras i. Till exempel kommer ansiktsservetter i fyrkantiga lådor har en genomsnittlig storlek av 4,375 av 4,375 av 5,25 inches. Platta paket av vävnader är cirka 8,2 inches bred, deras höjd beror på antal vävnader i rutan. Det finns också "pocket"-storlek paket.
Vid ett tillfälle, producerat några ansiktsservetter tillverkare "man-size" ansiktsservetter. Dessa var om storleken och måtten på en stor middag servett.

Effekter

Ansiktsservetter öka renhållning metoder, eftersom de är helt disponibel. Deras enkla förfogande eliminerar behovet av att ha för att hålla en smutsig näsduk eller trasa i ens ägo.
Använda ansiktsservetter minskar mängden tvätt. Näsdukar och dukar tvättas, papper ansiktsservetter är helt enkelt kastas bort.

Previous:nothing Next:vad ska du känna efter 4 veckor gravid?

Relaterade artiklar


 • definition av övergrepp mot äldre och vanvård
 • taurin och lärande
 • hur man beräknar en uppfattning datum från förfallodagen
 • naturlig botemedel för pediatrisk förstoppning
 • halsfluss rättsmedel
 • ideala kolesterol sortiment
 • övningar för dålig hållning
 • hur man skriver en dödsruna för någon som begått självmord
 • hur man förlorar hicka med en hem åtgärda
 • orsakerna till muskel ömhet och natt benkramper
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com