fria aktiviteter på fysisk utveckling för barn

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-03-08
Formulera ett balanserat och positivt förhållningssätt till den fysiska utvecklingen av ett barn innefattar uppmärksamhet om mat, de fem sinnena, sociala och emotionella hälsa och kondition. Förutom en hjärt-komponent, rörelseaktivitet rörelser är väsentliga för en väl avrundad strategi. Grundläggande rörelseapparaten rörelser löpning, promenader, hoppa, hoppa, hoppa, hoppa och glida. Följande idéer ger verksamheter som erbjuder en mängd olika rörelse och motion

Du behöver:.
Förbandslåda
. vatten.
mat.
pengar.
speciella föremål.

Enskilda aktiviteter

Fitness stationer är ett roligt sätt att införliva olika typer av fysiska aktiviteter för barn. Tanken bakom dem är att rotera genom olika aktiviteter på en signal och besöka olika rörelse. Ju yngre barnet är, desto färre stationer du måste ställa upp. Konstruera fitness stationer kan vara så enkelt som att ställa upp utrustning i olika hörn av ett område: Corner man kunde ha en rockring, hörn två, ett hopprep, hörn tre, en gigantisk studsande boll, och hörn fyra, en ballong. På en signal (en klapp, ord, fras eller vissla), skulle ett barn använda utrustningen vid viss station för en viss tid (en till tre minuter), sedan på nästa signal, rotera till nästa hörn och den nya utrustning. Station verksamhet kan också göras med motoriska rörelser, sport kompetens och aktiva leksaker.

Samarbetsaktiviteter

Tag spel är enkla och roliga och kan utformas för att möta många fysiska utvecklingsmål. Variera rörelser i en enkel omgång tag eller erbjuder en mängd olika optioner för att inträda i spelet efter att ha taggat. Mosquito tag är ett exempel. Det använder simning nudlar (halveras så de är två meter eller så i längden) eller skum rör isolator (finns på hem-förbättring och järnaffärer). Barn håller nudel på deras panna och försöka tagga varandra på armen eller ryggen. När någon blir taggade, gör hon jumping jacks och skriker, "Hjälp!" tills en annan deltagare går en cirkel runt henne, släppa henne tillbaka in i spelet. Införliva rörelseapparaten kompetens genom att ha både taggare och de andra barnen flyttar runt med hjälp av ett särskilt rörelseapparaten rörelse.

Familjeaktiviteter

En viktig faktor i den fysiska utvecklingen av barn är att hitta aktiviteter de tycker om och ofta inte inser är traditionella övningar. Familj aktiviteter såsom promenader och vandring, bowling, klättervägg (vid ett center eller kanske en lekplats), rullskridskor och åka inlines, dans och simning kan vara billig och välgörande på samma gång. Barnen kommer också njuta delta i fitness när deras föräldrar och syskon ingår, stärker uppfattningen att motion är en tid för skojs skull i stället för en syssla eller ansvar.

Previous:nothing Next:symptom på pre klimakteriet

Relaterade artiklar


 • hur man använder antiseptika
 • Definitionen av en hälso-triangel
 • Vad kan antimykotika orsaka?
 • hjälp efter tillägg barnen
 • varför sväller fötterna upp?
 • hur man handskas med allergi säsong
 • vad lindrar kliande hud orsakad av graviditet
 • biverkningar av avsvällande medel
 • hur man diagnostisera sensorisk integration
 • hur man förstår amblyopi hos vuxna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com