hur du kan hjälpa din fru gå ner i vikt

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-03-01
Vi vill alla vara smal men vet du nu hur du kan hjälpa din fru gå ner i vikt? Viktminskning är en av de svåraste saker vi gör. För att lyckas måste vi ha ett stödsystem på plats. Jag kommer att låta dig veta (från kvinnans perspektiv) vad som fungerar och vad fungerar inte för att hjälpa din fru gå ner i vikt

Du behöver:.
Glas vatten, lungkapacitet, citron, lime Peanut Smör, tålamod, uthållighet.


1.
att hjälpa din fru gå ner i vikt, se till att hon har tid att ta hand om sig själv.

Alltför ofta våra scheman blir så komplicerat med arbete, barn, måltider osv att hustrun har inte tid att tänka på något utan bara ta sig igenom dagen. Att ta hand om sig själv får stå tillbaka för viktigare saker. Se till att hon har tid att ta hand om sina egna behov. Detta kommer att vara tid, när du eller någon annan det ta hand om barnen, det finns inga måltider att laga mat, etc. Detta är en lite tid för henne att bara koncentrera sig på sig själv.
2.
Hjälp
din fru att må riktigt bra om sig själv.

Ligg inte och säg att hon inte behöver gå ner i vikt. Men inte tjata på henne heller. Som tenderar att få henne att må dåligt över sig själv och kommer eventuellt även pressa henne. När vi känner oss ner, är det svårare att motivera oss själva att nå mål viktminskning. Gör din fru känns som hon är den vackraste personen i världen till dig. Samtidigt, låt henne veta att du har funderat på kost och motion och vill att familjen (eller par) att vara friskare. Om hon pratar redan om att förlora vikt, fråga henne vad du kan göra för att hjälpa henne.
3.
Bli en del av en hälsosammare kost plan.

Gå till mataffären tillsammans. Försök att köpa mat som har färre kolhydrater, speciellt socker baserad snacks. Då modell som hälsosammare att äta hemma. Aldrig mellanmål framför att din fru om hon försöker gå ner i vikt.
4.
Planera aktiviteter som ni båda tycker om och som du kan göra tillsammans.

Det är så mycket lättare att träna när du har en partner. Om din fru vill att motionera, då berätta för henne att du har funderat på cykling eller gå ett gym, etc. och vill göra det tillsammans. Säg att du älskar henne och det skulle vara ett bra sätt att spendera extra tid tillsammans och bli friskare samtidigt. Då planera gånger varje vecka för att göra dessa saker tillsammans. Om hon egentligen inte vill utöva, då planera att göra saker tillsammans som faktiskt kommer att ha träning inbyggd Gå till köpcentret tillsammans. Visste du att i de flesta gallerior 4 resor runt mittcirkeln motsvarar ca en mil att gå?
5.
Ge positiv feedback.

När du se de första pounds avhopp, låt din fru vet hur bra hon ser ut. Dock aldrig säga att hon ser bra ut "now" (eller sedan hon började utöva). Det låter som en komplimang handryggen (som om hon inte ser bra ut innan). Dina ögon kommer att berätta för henne när man ser på henne. Ett annat bra belöning för att förlora vikt är alltid shopping. Gå och shoppa tillsammans. Om din fru har förlorat mycket i vikt, kan du föreslå även skänka gamla kläder till välgörenhet. Bli av med större storlekar. Passa in i alla dessa nya kläder är också en stor motivator att fortsätta att förlora vikt och inte lägga någon av den igen.


Previous:nothing Next:hur att få låga kostnader recept

Relaterade artiklar


 • hudvård råd för pojkar
 • medicin för halsfluss
 • Vad är den främsta funktion i matsmältningssystemet?
 • hur man ansöker om välgörenhet vård
 • Vilka är de behandlingar för graviditetsillamående?
 • smärtlindring alternativ för arbetskraft
 • hur man får motion på 5 minuter
 • vägglus fakta
 • emu olja & smärtlindring
 • halsont behandling & huskurer för spädbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com