hur man lär sig hypnos för graviditet

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-03-31
Även förlossning är inte som livshotande som det en gång var, det betyder inte att det är en lätt match. Värkar finns fortfarande kvar, och även om läkemedel finns tillgängliga för att lindra smärta, de kan ha biverkningar som påverkar barnets hälsa. Några som snart kommer att vara mödrar vänder sig till hypnos som ett sätt att förbereda och hantera smärtan av graviditet och förlossning

Du behöver:.
Avkopplande musik
. Sittkomfort.

Komma igång


1.
Spelar mjuk, skön musik om du vill. Detta är inte nödvändigt, men vissa individer hitta musik skapar en mer avslappnad inställning än tystnad. Spela inte musik med texter eller någonting som kan distrahera dig -. Musiken ska endast tjäna som bakgrundsljud
2
Hitta en bekväm stol där du kan bibehålla en god hållning. . Detta kan sitta med benen i kors på golvet eller i en stol. Blunda, andas djupt och långsamt och Slappna av i axlarna.
3.
Dictate affirmationer av kärlek från dig till ditt barn. Dessa bör vara positivt uttryck för kärlek som hålls i presens, t. ex. "Varje dag jag känner dina hjärtslag inuti mig, påminner mig om vårt band" och "Du är ofödda, men jag älskar dig redan. "Dessa affirmationer bygga en positiv energi mellan dig och ditt barn, stärka vissa idéer i ditt sinne och bygga ett band mellan dig och ditt barn.
4.
Tänk scenarier där ditt barn kommer att gett ett kommando, till exempel "Gå inte utanför ännu. " Enligt en hypnotisk tänkesätt, registrerar detta automatiskt tanken att gå ut, eftersom vårt undermedvetna tror inte på negativ. Fokus på kommandon som "Stanna inne för en minut, kära "som är positiva kommandon som väcker en undermedveten bild av att stanna inne.
5.
Inköp hypnos-för-graviditet band om du vill särskilda, guidade resor till hypnos. Dessa band kommer skära ut gissningar att skapa din egen affirmationer och scenarier och gör att du kan arbeta utan att tänka. Det tar inte lång tid innan du gör bort med band och använda deras vägledning på dina egna villkor.


Previous:nothing Next:sammanfattning graviditet trötthet tips

Relaterade artiklar


 • hur man diagnostisera sensorisk integration
 • cancertumör behandlingar
 • hur man detox din lever naturligt
 • graviditet symptom på 17 veckor
 • Vilka är fördelarna med Tai Chi för äldre?
 • Graviditet & graviditetsillamående
 • hur till göra min menscykel ljusare
 • hur man ska leva med tinnitus
 • hur man undviker negativitet i ditt liv
 • Fördelarna med varma våren spa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com