hur man skapar glädje

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-03-27
Om du frågar 10 personer vad de vill ha ut av livet, kommer 9 av dem säga "jag vill vara lycklig". Att uppnå detta svårfångade mål är lättare än det verkar. Det har lite att göra med pengar, status, utseende, etniskt ursprung, social kompetens, intelligens, popularitet, lycka, eller till och med avsaknad av trauma. Faktum är att "lycka" är ett sinnestillstånd och studier har visat att det är möjligt genom att träna vissa saker på daglig basis

Du behöver:. .
Paper
Penna.


1.
Ditt mål är inte att känna extas eller eufori, spänning, eller ens ständig glädje. Räkna inte med non-stop skratt. Istället tänka på "lycka" ett tillstånd av välbefinnande, tillfredsställelse och positiv självkänsla hänseende och personlig tillfredsställelse. Det är förmågan att höja sig över konflikter och trauman, för att övervinna frustration, och att upprätthålla en lugn, centrerad, självbehärskning och jämnmod.
2.
Öva dessa fyra discipliner varenda dag . Avsätta 10 och 15 minuter varje morgon eller innan du somnar att göra det.
1. Vara tacksam. Gör en lista över 3 saker varje dag som du är tacksam för, och fokusera på dem för lite.
2. Tänk positivt. Istället för att fokusera på vad som gått fel, lista varje dag, 3 saker som har gått "rätt". Det är bra att dela din tacksamhet med din "högre makt" om du kan hitta det i ditt hjärta att göra det.
3. Lev ditt liv med syfte och passion. Fokusera på ditt syfte här i världen, hur du känner att du har förmåga att bidra till att åstadkomma förbättringar för någon annan, eller något högre syfte, och vad du gör åt det.
4. Följ dina passioner [och vi talar inte om basen instinkt här!]. Dela dina talanger med någon eller flera andra . . . vara generös med din tid och visdom och livserfarenhet. Försöka göra någon annans väg enklare, oavsett små eller stora sätt du kan.
3.
Om ovanstående steg ljudet "corny" och som "gammal tid religion", gissa vad. De backas upp av hårda, strikt vetenskap och beprövad resultat. Det visar sig att ett tacksamt hjärta, generös inställning, och ödmjuk känsla av sin egen lilla plats i universum är nyckeln till återal och varaktig lycka!


Previous:nothing Next:vad är serös dränering?

Relaterade artiklar


 • hur man ska värdera solskyddsmedel
 • vad som gör en baby schampo tår gratis?
 • göra alla gravida kvinnor får graviditetsillamående?
 • Vilka är effekterna av silverax
 • Hur glukos flytta in i en cell?
 • biverkningar av blodtransfusioner
 • växande stadier av ett foster
 • botemedel för balanit
 • Hur hindrar Ted slang svullnad?
 • graviditet kost begränsningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com