medicinering säkerhetstips

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-03-16
Mediciner är utformade för att hjälpa dig, inte skada dig. För vissa grupper av patienter förekommer precis tvärtom. Detta eftersom de inte följer den rekommenderade säkerhetsåtgärder när det gäller att ta sina mediciner. Även om det kan verka som allmän kunskap, det finns säkerhetstips alla bör vara medvetna om innan de fylls sina recept

Du behöver:.
Mycket vatten
. Grapefrukt, tranbär, granatäpple och andra hälsosamma juicer.
Detox teer som ryska Kombucha te, finns på hälsokost butiker.
Detox kosttillskott, såsom mjölk tistel frö.

Följ anvisningarna

När du får en ny medicin, kommer din läkare förklara hur det ska tas. Du måste ta din medicin exakt som han har ordinerats åt dig. Vissa läkemedel är endast effektivt om de vidtas vid vissa tider på dygnet, eller behöver vara placerade isär ett visst antal timmar för att garantera din säkerhet. Även vissa mediciner måste tas tillsammans med mat och vatten så att de inte störa din mage. Om detta är fallet kommer din läkare informera dig om detta och det är imerative du följa hans instruktioner. Om du inte kan följa de instruktioner läkaren har gett dig, berätta för honom i förväg så att han kan göra nödvändiga justeringar.

Använder samma Apoteket

När du först börjar göra affärer med ett apotek, tar de ner din medicinska historia, inklusive eventuella allergier du har. De håller en lista på de mediciner du tar, liksom de mediciner de har tidigare fyllt för dig. Om någon medicinering interagerar dåligt med en annan, kommer de att fånga upp det innan det fylls, vilket besparar dig från att uppleva allvarliga biverkningar.

Bara ta dina mediciner

Många gånger kommer folk ta mediciner som inte ordinerats till dem. Detta är inte bara farligt, det är olagligt. Du kan ha ett hälsotillstånd som kan reagera negativt med medicinering, vilket resulterar i allvarliga, om inte dödlig,.

Alltid informera biverkningar doktorn

De flesta läkemedel åtföljs av biverkningar, varav vissa är gemensamma och försvinner inom några dagar eller veckor efter att din kropp anpassar sig till behandlingen. Men andra är allvarliga och kräver att du sluta använda läkemedlet omedelbart. Vet du vad biverkningar av din medicin är, och om du har några biverkningar, kontakta din läkare och ta reda på vilka åtgärder som behöver vidtas.

Previous:nothing Next:processen med angiogenes

Relaterade artiklar


 • behandling av trotssyndrom sjukdom
 • Vilken är den bästa tiden att göra ett graviditetstest?
 • silverax användning i klimakteriet
 • hur man kan stoppa mul smärta naturligt
 • vad som orsakar ungdomar missbrukar droger?
 • tympanoplasty hos barn
 • symtom på svettiga händer & fötter
 • Hur man använder en tonometern
 • buken övningar för ett sex-pack
 • kräfta öm peroxid behandling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com